BongOlympics, Experience Volunteer Box (en wat dit te maken heeft met Hercules Trophy)

BongOlympics, Experience Volunteer Box (en wat dit te maken heeft met Hercules Trophy). Een belangrijk element in ons Herculeaanse DNA is dat we erin slagen om een divers publiek aan te spreken. We zijn dan ook bijzonder trots om de atleten van Special Olympics Belgium bij onze superfans te mogen rekenen sinds verschillende jaren.

Als organisatie bevordert Special Olympics de sociale integratie van personen met een verstandelijke beperking door middel van sport. Naast een verregaand engagement om meer atleten aan te trekken, wil de organisatie ook onder andere het taboe rond verstandelijke beperking verbreken. Engagerende evenementen organiseren is ook één van hun voornaamste doelstellingen.

Een dergelijke organisatie is echter onmogelijk zonder gepassioneerde vrijwilligers. Net daarom heeft de organisatie nu een geweldige actie opgezet, in samenwerking met Bongo, bekend van de cadeaubons. De Special Olympics Volunteer Experience Box laat je kiezen tussen tal van evenementen waar jij deel van kan uitmaken als vrijwilliger. Een ideaal geschenk voor onder de Kerstboom voor wie het verschil wilt maken.

Een van de events waaraan je kan deelnemen als vrijwilliger via de cadeaubon, is de Hercules Trophy in Mechelen op 2 juni. Je neemt er deel aan een van de “Unified Teams” met deelnemers met EN zonder verstandelijke beperking. Niet alleen krijg je er veel dankbaarheid voor terug van de atleten, je wordt er zelf ook helemaal ondergedompeld in de Hercules sfeer. Een absolute aanrader!

Sinds meerdere jaren mogen we op de Hercules Trophy teams verwelkomen van Special Olympics, dankzij de inzet van BNP Paribas Fortis. We hopen op deze manier te kunnen bijdragen aan de sociale inclusie van deze prachtige atleten en zijn elk jaar opnieuw ontroerd door hun inzet en enthousiasme.

news-bg