Gemeente Zemst

Beach Games Zemst

Beach Games Zemst! De zomer is pas gestart en die hebben ze in Zemst fantastisch ingezet! Om hun medewerkers dichter bij elkaar te brengen, organiseerde Hercules Projects samen met Gemeente Zemst en het OCMW de Beach Games Zemst. Het werd een prachtige, zonovergoten namiddag aan het strand in Hofstade.

Die kwamen trouwens geweldig voor de dag in vaak ongelooflijk creatieve DIY-Beach Games Zemstteamoutfits. Een piloot en zijn hostessen, de kleppers van The Muppet Show, de Rode Duivels en de protagonisten van Het Eiland: ze waren allemaal van de partij.

Een goede voorbereiding is het halve werk‘, dat hadden ze bij de Gemeente Zemst erg goed begrepen. Het liep in de maanden voor de Beach Games Zemst storm op de eigen event website, gehost op het Herculean platform. Niet verrassend dus, dat alle teams 100% voorbereid en super enthousiast waren op de dag zelf.Beach Games Zemst

Daar werden de collega’s ondergedompeld in 7 ludieke uitdagingen. Vooraleer ze aan het echte werk mochten beginnen, werden de spieren los gegooid tijdens de Herculeaanse opwarming. Ook de hersenen werden vooraf geprikkeld met een pittige hersenbreker.

Vervolgens namen de verschillende teams -samen goed voor een kleine 200 personen– het tegen elkaar op in de Games. Gezien het warme weer, was dat trouwens een behoorlijke uitdaging. Gelukkig werd het Beach Games Zemstprogramma sowieso op maat gemaakt en konden dus ook de minder sportieve collega’s zonder problemen meedingen naar de eerste plaats. Al zal het niemand verbazen dat de ijsjes tussendoor en het aperitief achteraf, érg gesmaakt werden.

Op het einde van de dag, waren er natuurlijk ook winnaars. Een welgemeende proficiat voor hen, maar wat ons betreft mag het duidelijk zijn: de collega’s van de Gemeente Zemst, dat is pas een winning team!

Wat maakte deze teamdag nu eigenlijk uniek?

  • Online/offline: de online voorbereiding via het platform bracht de vibe tot leven al weken voor het evenement. Collega’s bedachten al leuke kostuums, daagden elkaar uit en creëerden een eigen team identiteit.
  • De vlekkeloze organisatie met een geniale planning, waardoor de teams voortdurend andere teams tegenkwamen en op korte tijd een topervaring hadden.
  • Inclusief karakter: of je nu sportief was of eerder hield van een intellectuele uitdaging: iedereen voelde zich goed en kon er volop zijn talenten benutten. Helemaal in de Herculeaanse spirit!
  • Voor de liefhebbers geven we nog eens de lijst van winnende teams mee:

Zelf ook een top dag organiseren voor jou en je collega’s?
Hercules Projects maakt samen met jou onvergetelijke belevingen op maat die de teamspirit van jouw organisatie een boost geven! Neem gerust een kijkje op onze website herculeanalliance.be of neem contact op via info@herculeanalliance.com voor meer informatie.