Hercules Trophy Mechelen 2019: Wat was dat!?

Hercules Trophy Mechelen 2019: Wat was dat!? Eind juni stond de 20e editie van de Hercules Trophy Mechelen op de planning. We hoopten er een onvergetelijk moment van te maken. Het werd een feest om nooit te vergeten: zalig weer, zotte sfeer, spetterende optredens maar vooral geweldige Herculeanen.

Op vrijdag 21 juni stond de Marketing Trophy op het menu in partnership met BAM (Belgian Association of Marketing). Hierbij streden de strafste teams van Marketeers om de titel in een zonovergoten Nekker. Tussen de feestelijkheden werd er een bikkelharde strijd geleverd waarbij uiteindelijk LAGO – Letas Go Bananas als overwinnaars werden gehuldigd, straf! Verder zouden wij Herculean niet zijn als zo’n dag niet zou eindigen met een knaller: de midsummer after work! We vertrouwden erop dat levende legende Willy Sommers het feest op gang zou trappen en jawel: hij kan het nog steeds. Hij nam iedereen (crew inclusief) op sleeptouw. En dan moesten Cookies and Cream nog komen… En wat kunnen die gasten een feest bouwen!

Na een fantastische eerste dag stond er op zaterdag 22 juni een zowaar nog drukkere dag op het programma. Zo’n 160 teams konden genieten van een zomerse dag gevuld met uitdagingen, teamspirit en uiteraard: feest. Maar vooraleer we opnieuw de bloemetjes konden buitenzetten moesten er eerst enkele teams zelf in de bloemetjes worden gezet. Zo feliciteerden we na een fantastische competitiedag 14 teams in het bijzonder, waaronder: The Coolest Team, The Smartest Team, CxO Petanque winnaars en nog veel meer. Ten slotte werden The Infidels van Dimension Data uitgeroepen tot de kampioen van zaterdag. Het was overigens niet de eerste keer dat ze de beker mee naar huis namen! Achteraf stond 2Fabiola klaar om het dak eraf te blazen, tezamen met alle Herculeans. Patje Krimson stelde niet teleur en zo sloten we opnieuw een geslaagde avond af. #Thatshowwerole

Zondag 23 Juni stond alweer de laatste Hercules Trophy competitiedag gepland. Zondag rustdag? Niets was minder waar. Als nooit tevoren werd er in teamverband gestreden om aan het einde van de dag de befaamde Hercules Trophy mee naar huis (bureau) te mogen nemen. Deze eer was weggelegd voor het sterke team van RAFC, goeie bal!

Naast de Hercules Trophy competitie stond deze dag ook vooral in het teken van de allereerste VTM KIDS Trophy. Zo konden voor het eerst ook kids meegenieten van de Hercules vibe. In de namiddag was top DJ Regi aanwezig om de tent op zijn kop te zetten. Zowel volwassenen als Kids genoten van een uitbundige sfeer in de Hercules Village. Het was zowel voor hen als voor ons een aangename kennismaking die zeker en vast naar meer smaakt, let’s grow!

Bedankt allemaal!

Bedankt aan alle deelnemers om er samen met ons een onvergetelijke 20e verjaardag van te maken, jullie zijn geweldig!

Bedankt aan alle sponsors en partners, zonder jullie hadden we dit niet kunnen vieren!

Bedankt aan alle medewerkers om 3 dagen lang het beste van zichzelf te geven, you’re the best!

Bedankt aan alle enthousiaste crewleden voor hun inzet en passie gedurende deze driedaagse. Crew, we love youw.

Hopelijk tot volgend jaar of binnenkort 😉 Geniet gerust nog eens na van de aftermovie…

Hercules Trophy Mechelen 2019: Wat was dat!? Een onvergeetelijke dag met een geweldige sfeer!

[facebook url=”https://www.facebook.com/herculestrophyfans/videos/2378244015755822/” /]