AtlasGO partnership
image/svg+xml
Aura

Aankondiging partnership atlasGO

By:

atlasGO en Herculean Alliance kondigen met trots hun baanbrekende partnership aan dat organisaties een hybride manier aanbiedt om hun medewerkers extra te engageren.

In een wereld waar 87% van de medewerkers zich niet geëngageerd voelen en welzijn op het werk onder druk staat, wordt het steeds belangrijker om volledige oplossingen te kunnen aanbieden om medewerkers aan te trekken, te behouden en te motiveren.

The world is phygital

Herculean Alliance en atlasGO bieden allebei oplossingen aan op het gebied van employee engagement en holistisch welzijn, maar elk met een eigen unieke twist. Waar Herculean Alliance een panoplie biedt van real-life formats aanbiedt, gebaseerd op een platform, is de oplossing van atlasGO virtueel. Samen brengen ze een “phygital” aanpak om employee engagement en wellbeing op de werkvloer nog verder te versterken.

Over atlasGO

atlasGO is gespecialiseerd in virtuele employee engagement en wellbeing. Ze hebben een platform ontwikkeld dat bedrijven toelaat om te investeren in holistisch welzijn van de medewerkers, waar ook ter wereld. Het platform omvat individuele en community challenges op maat, wellness video’s, content door experten, gepersonaliseerde wellbeing surveys en gamified activiteiten. Daarbij kunnen collega’s van over de hele wereld met elkaar interageren en van hun gezondheid een bedrijfsprioriteit maken.

Heropflakkeren organisatiecultuur

Inge Van Belle, Co-Founder Herculean Alliance: “In het voorbereidingstraject naar onze evenementen op maat maken we er de deelnemers enthousiast via diverse challenges. Dankzij het communicatieplan op maat, surveys en gamification leren we onze klant door en door kennen. Daardoor hebben we amper te maken met no-shows en verlengen we het teameffect aanzienlijk. We brengen eveneens de organisatiecultuur en de bedrijfswaarden helemaal tot leven. Door de samenwerking met atlasGO kunnen we dit effect nog veel meer versterken, met fantastische virtuele challenges rond diverse thema’s, zoals duurzaamheid en wellbeing. Dat zorgt er eveneens voor dat we medewerkers ook nog eens extra aanzetten tot beweging, en dus meer balans.

4 pijlers

De aanpak van Herculean Alliance is gebaseerd op 4 pijlers: consulting, bedrijfsevenementen op maat, formats en een engagement platform. Een aantal van die formats zijn Hercules Trophy, de Employee Engagement Awards en Pink Ladies Games. Herculean Alliance is gevestigd in Mechelen (België) en de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai). Met inmiddels employee engagement projecten in zo’n10 verschillende landen, gelooft Herculean Alliance dat medewerkersbetrokkenheid een echte stiel is, waarin fysieke evenementen een vitale rol spelen. 

Happy cows give more milk

Met de stijging van remote en flexibel werk zijn dergelijke all-in-one solutions een cruciale succesfactor. Studies wijzen uit dat als medewerkers zich goed voelen, ze meer geneigd zijn om goed te presteren op het werk. Medewerkers zijn 13% productiever als ze gelukkig zijn

Deze mix van fysieke en virtuele evenementen wordt ook wel eens “phygital” genoemd. Phygital wordt een sleutelelement in de toekomst om hybride werkkrachten te engageren. Door de krachten te bundelen, zijn Herculean Alliance en atlasGO ervan overtuigd dat hun gezamenlijke hybride aanbod de perfecte oplossing bieden voor het huidige werkklimaat.

Deze samenwerking geeft nieuwe en bestaande partners zoals D’Ieteren Auto, Equans, Nestlé en Belfius de mogelijkheid om fysieke en online wellbeing oplossingen aan te bieden via 1 aanpak.