image/svg+xml
Arena

Gusto di Mabelo ♡ Pink Ladies Games

By:

Gusto di Mabelo ♡ Pink Ladies Games? ’t Zal wel zijn. 🥰 – Pink Ladies Games ♡ Gusto di Mabelo? Siiiiii! 🤩 🤌 🇮🇹

Gusto di Mabelo

Gusto di Mabelo is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby van Reinhardt Haverans. Hij is enorm enthousiast over ons roze concept, ten voordele van Think Pink.

We laten hem graag even aan het woord:

“Mijn passie voor de (h)eerlijke Italiaanse keuken, deel ik graag met de bourgondische Vlaming die enorm van de Italiaanse keuken houdt en net iets meer zoekt dan de klassieke Italiaanse producten. Door Gusto di Mabelo in België te lanceren laat ik zoveel mogelijk mensen graag mee genieten van overheerlijke pasta’s, koekjes, olijven en andere delicatessen.

Je herkent Gusto di Mabelo aan de echte smaak van Italië, de eerlijke ingrediënten en de veelal artisanaal gemaakte producten. Alle producten zijn zorgvuldig voor jou uitgezocht en nauwgezet door Gusto di Mabelo geselecteerd.

Jouw suggesties en tips zijn van harte welkom want jouw tevredenheid staat bij Gusto di Mabelo centraal.

Buon appetito!”

Groen, wit, rood met een vleugje roze

een overheerlijke combinatie!

@Reinhardt: Wat fijn dat je niet alleen een Italiaans hart hebt, maar ook een roze warme hart. Met veel plezier reiken we een Certificate Of Appreciation uit. Dankjewel voor je steun. 🙏 Laten we er samen iets moois van maken en ons samen inzetten voor dit bijzonder goed doel.

@Alle Pink Ladies: Oh ja hoor, ook deze roze partner legt jullie in de watten en voorziet leuke (en vooral lekkere) cadeautjes. Het team dat 3de eindigt in de competitie krijgt een Gusto di Mabelo-Award. Mmmm, klinkt goed, toch? Al een beetje benieuwd? Kleine tip: de prijs is ideaal voor een Italiaanse girlsnight. 🥰 🥳

En als dat nog niet genoeg is, steken we 1 van onze 6 Battles in een Gusto di Mabelo-jasje; net zoals onze partners LolaLiza en Lindemans trouwens, die er ook elk eentje op hun naam hebben staan. Wat de Gusto di Mabelo-Battle precies zal inhouden is voorlopig nog “top secret”, maar dat deze een Italiaanse touch zal hebben; dat spreekt voor zich. #mammamia

Zei iemand daar Italiaanse girlsnight?

Siiii! En je hoeft zelfs niet te wachten op de awards…

In augustus regent het acties bij Pink Ladies Games, en deze Italiaanse partner mag daar echt niet bij ontbreken. Hou onze socials en website in de gaten bella’s, want binnenkort geven we maar liefst 6 Italiaanse boxen weg. #hastalapasta

Laat die Pink Prosecco maar komen… Mmm!

Gusto di Mabelo ♡ Pink Ladies Games, per sempre.