back to the summer of 22
image/svg+xml
Arena

Back to the summer of 22

By:

Hoe was de 2022 editie van Hercules Trophy België? Als je het de deelnemers, crewleden, partners en supporters vraagt, dan ben je meteen vertrokken voor een minutenlang betoog, een brede glimlach en fonkelende ogen. Want na een pittige coronaperiode, mochten we eindelijk terug onze eigen Herculeaanse zelve zijn. De zomer is nog niet eens halfweg, maar laat ons al even terugblikken op een onvergetelijke start van de zomer van 2022. Let’s go back to the summer of 22…

In 2021 konden we -na een lange periode van hemeltergende onzekerheid- weliswaar ook een Hercules Trophy organiseren in het najaar. En als we de 2021 zouden moeten beschrijven, dan zou het de editie zijn van de Bevrijding. Na het lange stilzitten, konden we eindelijk terug onze events opstarten, zij het met de nodige voorzichtigheid. Het jaar van de waarheid werd dus 2022. En het moet gezegd: Hercules Trophy is back. 2022 was qua beleving en sfeer een Grand Cru jaar. Al zat het prachtige zomerweer er ook voor iets tussen natuurlijk.

De weergoden waren ons inderdaad zeer gunstig gezind en boden ons 3 zonovergoten dagen met tropische temperaturen in Mechelen, zowel op 11, 17 als 18 juni. Ideale setting dus voor de 12 Werken van Hercules (waaronder een aantal watersporten), een zomers terras en een zalige party. De mix van Herculeaanse labours zorgde ervoor dat iedereen kon deelnemen, ongeacht conditie of leeftijd. Dit waren de labours van 2022: Waterworld, Belly Slide, Kinect Dance, Pink My Pony, Charlie’s Labyrinth, Cross Country, Velo Drome, Disc Golf, Archery Tag, Flip It, Bubble Soccer en Segway powered by Lindemans.

Iedereen winnaar

En Hercules Trophy is natuurlijk ook een competitie, maar dan een met vele winnaars. Niet alleen krijgen de winnaars van de competitie zelf een beker, maar ook het Coolste team, de beste teamfoto, het slimste team, het CEO petanque team, fairplay team, enz. Van harte proficiat aan alle winnaars!

Een overzicht per dag vind je hier terug.
11 juni: Winnaars, de ranking, de foto’s en de fotobooth galerij
17 juni: Winnaars, de ranking, de foto’s en de fotobooth galerij
18 juni: Winnaars, de ranking, de foto’s en de fotobooth galerij

Dankuwel. Merci.

Dat we als organisatie na deze moeizame periode nog steeds verder mogen bouwen aan onze droom, om maximaal bedrijfsmensen te verbinden, te motiveren om de beste versie van zichzelf te worden: dat kan alleen dankzij onze klanten en partners. Een welgemeende dank aan iedereen die erbij betrokken was, zowel de deelnemers, sponsors, crewleden als supporters! We hebben de energie en de love gevoeld tot in onze kleinste teen.

What’s next?

Op naar de Dubai editie op 4 november, in het gloednieuwe Terra Solis van Tomorrowland. Interesse om af te reizen naar de woestijn en deel te nemen met je team? Meer info op de website.

Nieuwe data voor Hercules Trophy België 2023:

  • zaterdag 17 juni
  • vrijdag 23 juni
  • zaterdag 24 juni

Tot 15 augustus kan je genieten van de zomerpromotie met niet minder dan 20% korting. Gewoon doen dus!