image/svg+xml
Arena

LolaLiza ♡ Pink Ladies Games

By:

LolaLiza ♡ Pink Ladies Games, en andersom, want ook LolaLiza heeft het (roze) hart op de juiste plaats. In 2022 slaan we de handen in elkaar om samen onze schouders te zetten onder de strijd tegen borstkanker, in samenwerking met Think Pink.

Wil jij ook het verschil maken? Let’s get in touch! 💌 info@pinkladiesgames.com 💌

LolaLiza – Empowered Women Empower Women

LolaLiza viert vrouwen – gisteren, vandaag en morgen. Van een perfect match gesproken…

4 partners, 1 passie. LolaLiza is ontstaan vanuit de wens om vrouwen van alle leeftijden te verwennen met betaalbare mode. Zo ontstond dit 100% Belgische familiebedrijf, dat pure levenslust uitstraalt. 

LolaLiza is een merk dat constant evolueert en elke week nieuwe producten op de markt brengt. Een merk dat een expert is in jurken, en dat vrouwen in al hun vormen inspireert om te zijn wie ze echt willen zijn. Sexy, comfy, elegant of gewoon extra feestelijk – LolaLiza weet wie vrouwen zijn en wat ze nodig hebben. Zowel voor alledaagse momenten als voor speciale gelegenheden, voor werk en vrije tijd. Voor hun dochters, hun vriendinnen, schoonmoeders en collega’s. Voor hun stijlgevoel en oog voor detail. Voor vrouwen die van het leven houden en het leven vieren, iedere dag. Want vrouwen zijn veelzijdig, intrigerend en ongelooflijk close met elkaar. En dat moet gevierd en gezien worden!

Een roze partnerschap

We couldn’t agree more, LolaLiza; dat moet inderdaad gevierd worden. En hoe kan dat beter dan samen met Pink Ladies Games? 😍

Wat mag je verwachten van onze samenwerking?

LolaLiza Battle

Alle ladies zijn welkom om 6 super toffe uitdagingen (of beter bekend als onze Battles) te trotseren waarbij sportief zijn geen vereiste is, plezier hebben wel 😉 Dit jaar steken we 1 van de 6 battles in een LolaLiza-jasje. Wat die zal inhouden is voorlopig nog “top secret”, maar dat de Battle zal draaien rond fashion; dat spreekt voor zich. Go fashionista’s! 💁‍♀️ En je weet wat ze zeggen hè: “To pull of any look, wear it with confidence.”

Wij zijn ook kei benieuwd welk team hier haar joker durft op in te zetten, want de joker zorgt namelijk voor extra punten…

Best Dressed Award

Net zoals onze partners KitchenAid, OKONO en Lindemans, zal LolaLiza een leuke prijs voorzien. Perfect match: de Best Dressed Award.

Ligt jullie originele flatterende teamoutfit al klaar? Nice! Want ook dit jaar reiken we een award uit aan het best/leukst/origineelst/… geklede team. #lifeisnotperfect #butyouroutfitcanbe

Zin om mee te doen aan onze Games? Schrijf je dan nu in via onze webshop en let’s have some fun! 🌸

LolaLiza ♡ Pink Ladies Games & Pink Ladies Games ♡ LolaLiza