Get this party started
image/svg+xml
Herculean Alliance

Hercules Trophy: Peter Luts is in the house

By:

Enjoy the silence” is misschien zijn favoriete nummer aller tijden. We hebben het over niemand minder dan Peter Luts. Hij is onze gast DJ dit jaar op het avondfeest. Maar op Hercules Trophy 2022 zal er weinig van die stilte te merken zijn. Want na een pittige coronaperiode, moet er dringend gefeest worden. Tenzij je de laatste jaren op een ander planeet woonde, heb je zeker wel al eens gedanst op Peter Luts’ muziek. Dus… let’s get this party started!

Wie is Peter Luts?

Met een wekelijkse radioshow op Belgium’s Versuz Radio en zijn Voyager radio show is hij een bekende en gewilde dj. Hij heeft al in meer clubs gespeeld dan we kunnen bezoeken. En natuurlijk kan Tomorrowland niet ontbreken op zijn lijstje.

Peter staat bekend om zijn feeling voor muziek en draait exact waar zijn publiek zin in heeft. En dat is exact wat wij zoeken voor deze Hercules Trophy editie.

Kom erbij en dans…

Nee, dat is geen song van hem, maar misschien kan hij die er wel in mixen op 11, 17 of 18 juni. Wil je erbij zijn en mee het dak eraf feesten? Schrijf je teams nog snel in voor de Hercules Trophy 2022. Wees snel, want 11 juni is al volzet.

Niet deelnemen aan de competitie, maar gewoon feesten? Dat kan ook! Bestel dan je ticket in de webshop.

Let’s get this party started mag je dus heel erg letterlijk nemen. Tot dan!