image/svg+xml

CEO pétanque powered by Made In

By:

Made In is al sinds jaar en dag de mediapartner van de Hercules Tophy en ook in 2022 slaan Herculean Alliance en Made In de handen weer in elkaar. Dit jaar pronkt hun naam op de CxO Pétanque competitie. Een perfecte match met Made In. Waarom? Dat ontdek je hier.

Over Made In

Made In is een 100% digitaal B2B-nieuwsplatform dat je dagelijks voorziet van hét actueel en economisch nieuws uit je regio! Het is voor vele ondernemers, CEO’s en kaderleden iedere ochtend hun eerste afspraak, of toch voor diegene die willen meepraten over het recente economisch nieuws uit de regio. Je kan er niet enkel nieuws vinden, maar ook inspirerende getuigenissen van ondernemers, tips & tricks, nieuws uit specifieke sectoren, netwerkevents, toffe podcastreeksen, de kracht van video, advertentiemogelijkheden naar een koopkrachtige doelgroep, … You name it, they’ve got it!

Trouwe fan

En alsof dit nog niet genoeg is, zijn ze ook al jaren trouwe partner en fan van de Hercules Trophy. Dat mag wel blijken uit deze quote van de marketing manager van Made In Talisa Martin:

Wij zijn met ons ondernemersplatform Made In (Mechelen) al jaren trouwe partner van Hercules Trophy en staan 100% achter hun missie. De positieve vibes, indrukwekkende activiteiten en focus op ‘als team bereiken we meer’ dragen steevast bij tot onze team spirit. Dit blijft een vaste traditie waar alle collega’s ieder jaar enorm naar uitkijken!

Talisa Martin, Marketing Manager Made In

Made In CEO Pétanque

Made In heeft besloten dit jaar een stap verder te gaan door de CxO Pétanque op hun naam te zetten. De CxO Pétanque is een extra competitie voor de C-levels van bedrijven die deelnemen aan de Hercules Trophy 2022. Via de Made In Cxo Pétanque kunnen bedrijven extra punten verdienen voor de Hercules Trophy. Voor de C-levels zelf is het natuurlijk de uitgelegen kans om tijdens een vriendschappelijke competitie te netwerken met andere C-levels.

Interesse gekregen in Made In? Neem eens een kijkje op hun website. Of schrijf je in voor hun nieuwsbrief!

Inschrijven voor de Made In CEO Petanque kan nog steeds!

Meer over Hercules Trophy 2022 en onze partners vind je hier.