image/svg+xml
Arena

Lindemans ♡ Pink Ladies Games

By:

Lindemans ♡ Pink Ladies Games, maar ook andersom; Pink Ladies Games ♡ Lindemans

The word is out. Lindemans is één van onze partners van 2022 en ook meteen voor 2023. Wat kan je verwachten van deze roze samenwerking? Je ontdekt het hier.

Brouwerij Lindemans, een authentieke lambiekbrouwerij sinds 1822

In de Zennevallei en het Pajottenland ten westen van Brussel brouwt men lambiek; het oudste, meest complexe en zeldzame bier ter wereld gekenmerkt door een fris-zurige smaak. Het is de plaatselijke microflora en de traditionele brouwmethode der spontane gisting, eigen aan de streek, die de lambiek creëren.

Brouwerij Lindemans koestert groot respect voor de traditionele brouwmethode van de spontane gisting. Lambiek vormt de basis van al haar bieren, zoals de traditionele Oude Geuze / Oude Kriek Cuvée René en haar fruitbieren. Proefde je trouwens ook al de Premium Distilled Red en Clear Gin van Lindemans en haar Lindemix cocktails op basis van lambiekbier? Zeker doen!

Brouwerij Lindemans is nog lang niet aan haar afdronk toe en viert dit jaar haar 200-jarig bestaan. So, Happy Birthday!! Dit speciaal jubileum vieren ze met de opening van hun nieuwe brouwerij genaamd Lindemans Satellite Brewery in Ruisbroek. Eind dit jaar verwachten ze dat het nieuw gebouw operationeel is. Nog even geduld dus om dit staaltje architectuur te bewonderen.

Certificate of Appreciation

Lindemans zet zich in voor een mooiere roze wereld en is daarom partner van de Pink Ladies Games. Met veel plezier reiken we dan ook het Certificate Of Appreciation uit, want zij hebben echt wel het (roze) hart op de juiste plaats. 💖

@ Lindemans: wat fijn dat jullie samen met ons de strijd tegen borstkanker aangaan. Samen maken we er iets moois van, en samen kunnen we zeker het verschil maken. Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid afgelopen zaterdag. Wat een topavond, én een mooi begin van onze samenwerking. En oh ja, het Lindemans-sjaaltje krijgt zeker een speciaal plekje in ons kantoor.

What’s in it for you?

Wat heeft deze toffe samenwerking in petto? Veeeel! 😏 🤩

Play it Lindemans

Dames die graag deelnemen aan de Pink Ladies Games, schrijven zich in voor het basispakket “Play it”. Ga je graag voor een extraatje en wil je samen met je team jullie kans wagen in een additioneel spel? Dan is de Play it Lindemans-upgrade echt wel ideaal. Met deze upgrade geniet je samen met de vriendinnen van een verrassingspakket samengesteld door onze partner Lindemans dat écht wel de moeite is.

#savewater #drinkLindemans

Lindemans loterij

Wat we wel al kunnen verklappen: in het verrassingspakket van Lindemans zit onder andere een lotje voor de Lindemans Loterij. Het team met het winnende lotje krijgt een rondleiding in de brouwerij voor maar liefst 20-25 personen! Hoe tof is da?! Waag je kans en wie weet gaat jouw team wel met deze extra prijs naar huis.

Lindemans Battle

Alle ladies zijn welkom om 6 super toffe uitdagingen (of beter bekend als onze Battles) te trotseren waarbij sportief zijn geen vereiste is, plezier hebben wel 😉 Dit jaar steken we 1 van de 6 battles in een Lindemans-jasje. Jawadde! Wat die zal inhouden is voorlopig nog “top secret” maar het is er alvast één om U tegen te zeggen. Wij zijn ook kei benieuwd welk team hier haar joker* durft op in te zetten.

*de joker zorgt voor extra punten.

Lindemans Award

Net zoals onze partners KitchenAid en OKONO, zal Lindemans een leuke prijs voorzien. Het team dat 2de eindigt in de competitie krijgt een Lindemans-Award. Wat een extra motivatie om je beste beentje voor te zetten, vind je ook niet?

Lindemans bar & chillzone

Wie Lindemans zegt, zegt ook tongstrelende bieren én Gin. Daarom zal er dan ook een beertruck aanwezig zijn waar je diverse drankjes kan nuttigen. Kom ze ontdekken en geniet terwijl van de good vibes in de chillzone.

De Lindemans Gin Red werd alvast getest door het Herculean Alliance team. En guess what? Goedgekeurd! ✅

Wil jij ook het verschil maken en de handen in elkaar slaan? Contacteer ons via 💌  info@pinkladiesgames.com 💌 

Lindemans ♡ Pink Ladies Games & Pink Ladies Games ♡ Lindemans