image/svg+xml
Arena

We’re on cloud nine

By:

We’re on cloud nine, en binnenkort er misschien nog boven. Ga je mee?

Hieperdepiep…

HOERA! Dit jaar bestaat Think Pink 15 jaar, en dat moet gevierd worden! 🥳

Speciaal voor deze verjaardag, hebben we een leuk extraatje in petto. Samen met onze partner Think Pink voorzien we een attentie voor de Pink Ladies Games-teams die donaties inzamelen voor dit bijzonder goede doel. Al een beetje nieuwsgierig? 😏 Wat verder in dit artikel ontdek je de verrassing. TIP: let’s touch the pink sky.

Natuurlijk staat dit verjaardagsjaar niet enkel in teken van vieren. 1 op 8 vrouwen en 1 op 100 mannen worden jaarlijks geconfronteerd met de diagnose borstkanker; er is dus nog veel werk aan de winkel. Daarom schakelt Think Pink dit jaar een versnelling hoger. Iets wat wij alleen maar kunnen aanmoedigen en graag mee ondersteunen 💖 .

Belang van bewegen

Volgens Think Pink is bewegen erg belangrijk en vermindert het aanzienlijk de kans op borstkanker. Think Pink organiseert daarom tal van sportieve events: fietsen, lopen, wandelen… Met andere woorden, voor elk wat wils, maar voornamelijk op individueel vlak. Wij, met Pink Ladies Games, focussen op teamspirit, actieve battles en vooral, samen plezier maken. Het draait echt om lachen, gieren, brullen; women empowerment; FUN(d)raising; vriendschap voor het leven; en solidariteit. #foractivewomenwhocare

Zin om mee te doen? Cool! Neem zeker eens kijkje naar onze events van 2022. Heel binnenkort voegen we nog edities toe, hou onze website dus zeker in de gaten.

Kindest Team Award

Borstkanker de wereld uit helpen: dat laat toch niemand onberoerd. Via Pink Ladies Games dragen wij alvast ons steentje bij. Jij steunt Think Pink toch ook?

Hoe kan je dat doen? Via je teampagina kan je geld inzamelen. Vrienden, collega’s, familie kunnen je steunen en geld doneren. Deze donaties gaan volledig naar Think Pink. Omdat dit echt wel een bijzonder mooi doel is, belonen we jullie graag voor deze extra inspanning:

  • Donaties zorgen voor extra punten in de competitie. 🥇 🥈 🥉
  • Kindest Team Award: het team dat het meeste geld heeft ingezameld, wordt in de bloemetjes gezet en krijgt een attentie van Think Pink die écht wel de moeite is: een ballonvaart voor heel het team 🏆

Touch the Pink Sky

Yes, je las het goed. Een ballonvaart. En dit in dé roze Think Pink luchtballon.

Stijn Vercauteren vertelt waarom dit een onvergetelijke ervaring is:

Ballonvaren blijft tot de verbeelding spreken! In een open rieten mand zonder gordels of gespen, vrij als een vogel genieten van de stilte en pracht van de natuur… Dichterbij “écht vliegen” komt een mens niet. Dit is jouw kans om deze unieke ervaring te beleven, en dit in een luchtballon met een missie. Geen enkele luchtballon die zo’n sterke boodschap brengt, als de roze Think Pink luchtballon. Welkom aan boord!

Dus ladies, altijd al eens gedroomd van een luchtballonvaart in een knalroze luchtballon? Dan is het nu je kans om de pink sky te gaan verkennen. Ons lijkt het alvast fantastisch. 🤩 @Stijn: mogen wij mee?? 😉

En hoe K. Calvin het zou zeggen: Giving is not just about making a donation. It is about making a difference.

We’re on cloud nine, jij ook? 🌤  🎈