image/svg+xml
Arena

OKONO ♡ Pink Ladies Games

By:

OKONO ♡ Pink Ladies Games, en vice versa 😉

OKONO gaat al langer hand in hand met Herculean Alliance, en nu ook met Pink Ladies Games. Hoe leuk is da?! 🤩 Met dit roze partnerschap tonen ze dat ze echt wel het (roze) hart op de juiste plaats hebben. 💘

OKO-who?

OKONO! Dé healthy-snack-professional als je het ons vraagt.

OKONO komt van het Japanse ‘Okonau’, dat ‘presteren’ betekent. De producten zijn ontwikkeld om je dagelijkse opdrachten en voornemens tot een goed einde te brengen. Ze boosten je energie, ondersteunen een gezonde levensstijl en maken het leven van de ketovrouw (én -man) makkelijker.

Hoe doen ze dat? Wel, OKONO biedt tal van snacks met de ideale voedingswaarden: een hoog vetgehalte, amper koolhydraten en geen suiker. De repen zorgen voor de juiste mindset, bestrijden het hongergevoel en voeden je energie. Wist je trouwens dat al de producten vrij zijn van verborgen toegevoegde suikers of kunstmatige zoetstoffen? 😏 En je vindt er zelfs geen sporen van lactose, soja, emulgators of additieven. En als dat nog niet genoeg is… Ze zijn ook nog eens helemaal vegan. 😍 😍 Echt iets voor onze Pink Ladies vonden we! 🥰

OKONO ♡ Pink Ladies Games

Quiz time!

📣 Certificate Of Appreciation goes to…

OKONO!

Want met dit partnerschap draagt OKONO haar steentje bij aan een mooiere roze wereld en zet zo haar schouders mee onder de strijd tegen borstkanker. Wat mag je verwachten van deze leuke samenwerking? Prijzen voor de knapste (lees: slimste) koppen van onze games, aka The Smartest Team.

📣 Smartest Team Award goes to…

Jouw team?

Je kent em vast wel: de befaamde hersenbreker. Onze games starten we met deze vaste waarde waarvoor je best de koppen bij elkaar steekt om zo snel mogelijk de meeste juiste antwoorden te vinden. Een hoop inzicht en probleemoplossend denken kunnen je al heel wat punten opleveren! Hopelijk hebben jullie dus voldoende brains verzameld… 🤯 Where are those lady quizzers?

Wij zijn alvast ontzettend benieuwd welk team mag smullen van én zal schitteren met de Smartest Team Award, uitgereikt door onze partner OKONO. #keepyourteammatescloseandyoursnackscloser

OKONO ♡ Pink Ladies Games

Snack time!

Torn between looking like a snack or eating one? 😋 Weg met dit dilemma dankzij de gezonde (maar overheerlijke) recepten van OKONO. Ons team was alvast fan van de toast, chocolate chia pudding, muffins en cheesecake. Wat is jouw favoriet? 😉 Enjoy!

OKONO ♡ Pink Ladies Games & Pink Ladies Games ♡ OKONO!