image/svg+xml
Herculean Alliance

Dubai: u was geweldig

By:

Hercules Trophy Dubai – 18 maart 2022.

30 teams uit zo’n 20-tal bedrijven gingen op 18 maart de strijd aan in de 12 Hercules-uitdagingen . Het team Natus Vincere van het bedrijf Bahri nam de trofee mee naar huis, met een sterk resultaat met 221 punten. Een ware Herculeaanse prestatie, die een divers en uitgebalanceerd team vereist.

Maar dat was niet de enige trofee van de dag.

Bekijk hier het complete klassement en alle winnaarsBIC, Channel 4, Scopernia/Chalhoub, WorkFam, Biz Group, B.U.T Digital… : stuk voor stuk waren zij winnaars. Vanuit Hercules Trophy zijn we dan ook enorm dankbaar voor de aanwezigheid, de investering in werknemersbetrokkenheid, en om de love te verspreiden. 

Hercules Trophy Dubai BIC Washing Machine
Het was dan ook gewoon de perfecte dag na zo lang wachten. En dat al vanaf 8:30 in de ochtend. Ook de feedback van de deelnemers was super positief. Vanuit Herculean Alliance zijn we weer helemaal klaar om de Hercules Trophy Dubai opnieuw te laten groeien na deze uitdagende 3 jaar onderbreking.

Volg ons op FacebookInstagramYouTube, of LinkedIn voor het laatste nieuws en bekijk de foto’s, after-movie, en interviews.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=500&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fherculestrophyfans%2Fvideos%2F350450770370178%2F&show_text=false&width=800&t=0

Hercules Trophy is een Herculean Alliance ervaring en maakt deel uit van Arena business unit. Het is de coolste corporate team challenge op de planeet die begon in 1999. Kom als een bedrijf, vertrek als een team. Duizenden mensen, uit alle culturen, van alle generaties, van grote en kleine bedrijven, hebben al deelgenomen in 10 verschillende landen. Teams van 5 tot 7 personen nemen het in 12 uitdagingen op andere bedrijven. We gebruiken de taal van gamification om mensen te verenigen op een unieke manier.

Wist je trouwens dat Hercules Trophy ook als privé-evenement kan worden georganiseerd? De communicatie, website, activiteiten, het programma, catering, locatie en het entertainment worden aangepast aan uw behoeften. En wij voegen er gewoon de magie van employee engagement aan toe.