8 bedrijven bekroond in EEA 2021
image/svg+xml
Aura

8 bedrijven bekroond in Employee Engagement Awards 2021

By:

8 bedrijven bekroond op de tweede editie van de Employee Engagement Awards. Op 6 december vielen acht organisaties in de prijzen nadat ze een traject van verschillende maanden hadden gevolgd, ondersteund door verschillende coaches en de juryleden.

Community bouwen

De Awards willen bedrijven bekronen die extra inzetten op bevlogen medewerkers, samen met een community van experten en coaches. Op die manier willen ze bewustzijn creëren rond het onderwerp en andere organisaties inspireren. De jury van experten wordt voorgezeten door Conny Vandendriessche. Daarnaast werd ook een NextGen Award uitgereikt door een jury van young professionals. De Awards worden vanaf 13 december uitgezonden op Kanaal Z.

De Employee Engagement Awards werden ingegeven door de behoefte om meer bedrijven de kans te bieden om hun uitzonderlijke verhalen rond medewerkersbetrokkenheid te brengen. Herculean Alliance riep hiervoor twee jury’s samen. Een jury van experten onder leiding van ondernemersicoon Conny Vandendriessche. Daarnaast oordeelde ook een jury van jonge professionals mee, onder leiding van Katrien Roziers (The Master Labs).

3 categorieën

Net zoals vorig jaar jaar werd hierbij een onderverdeling gemaakt volgens grootte van de organisatie. Er zijn 3 categorieën: organisaties tot 50 werknemers, tussen 50 en 500 en groter dan 500. Daarin kunnen de kandidaten goud, zilver of brons winnen. En daarnaast is er ook nog een speciale award te winnen. Namelijk die van de NextGen: “Welke van de deelnemende bedrijven is een ideale werkgever voor de volgende generatie?”

Corona impact

Normaliter zouden de Awards doorgaan in het najaar in de vorm van een evenement voor zo’n 500 aanwezigen. Door de aanhoudende Coronasituatie werd het concept herwerkt in een tv format in X-Factor stijl. Op maandagavond 6 december werden de Awards in beperkte kring met zo’n 80 aanwezigen uitgereikt in De Vleeshalle in Mechelen. De Employee Engagement Awards zijn te bekijken in de week van 13 december 2021 op Kanaal Z.

De winnaars

Categorie 1: organisaties tot 50 medewerkers

  • Silver Award: Statik (Leuven)
  • Gold Award: Yuki (Antwerpen)

Categorie 2: organisaties tussen 50 en 500 medewerkers

Categorie 3: organisaties +500 medewerkers

  • Bronze Award: Gumption (Kontich)
  • Silver Award: G4S (Vilvoorde)

NextGen Award, uitgereikt door de NextGen jury: In The Pocket.

Van harte proficiat aan alle deelnemers! Het was opnieuw een boeiend parcours voor iedereen die hierbij betrokken was, ook voor de coaches en juryleden. Op de website van de Employee Engagement Awards komen de verschillende pitches van de kandidaten aan bod.

Interesse om met uw bedrijf deel uit te maken van een soortgelijk traject en net zoals deze 8 bedrijven bekroond te worden? Contacteer ons via de Employee Engagement Awards website voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De Employee Engagement Awards worden georganiseerd door Herculean Alliance en haar partners ISS, Nespresso, MobileXpense, Ordina, Okono, Kanaal Z, Trends, #ZigZagHR, Microsoft, Duval Union en Bloovi.