image/svg+xml
Arena

Meet Pink Lady Paulien

By:

Meet Pink Lady Paulien. – Paulien is al jaren een enthousiaste vrijwilligster bij ons. Misschien merkte je haar eens op bij een van de Herculean Alliance evenementen. Nu ze binnenkort de universiteitsaula achter zich laat met wat diploma’s op zak, komt ze écht aan boord bij het Herculean Alliance-team. Met veel goesting zal ze Pink Ladies Games trekken, en ook duwen, en een beetje een eigen touch geven. Want zo kennen we haar helemaal.

We laten haar graag even aan het woord.

Pink is the new Black

Hey daar! Leuk je nogmaals te ontmoeten. Inderdaad: nogmaals! Even geleden liep ik stage bij Herculean Alliance, waarvan de Pink Ladies Games een CSR-initiatief is. Toen schreef ik leuke blogs bij de start en het einde van mijn stage. Noem me dus niet “nieuw nieuw”.

Ik help al jaren als vrijwilligster op de Pink Ladies Games events.
Deze events zijn voor mij gewoon WAUW! De lachende gezichten, warme harten om samen het verschil te maken, dames die elkaar aanmoedigen, steunen en inspireren… it makes me happy 🙂

Of ik altijd al fan ben geweest van roze? Not really… Ik had vroeger geen “stereotype” roze meisjeskamer, nee een (warme) gele! Alles was geel. Ik ben een echte heliophile, so yellow it was (en is). En als je mijn kleerkast opent, zie je enkel fifty shades of black. Maar meer en meer denk ik dat pink een attitude is. De pink vibes kruipen helemaal onder mijn huid en ik word een echte Pink Lady in hart (en nieren).

Fun(d)raising

Onze volgende edities staan nog meer in teken van het goede doel Think Pink. In 2022 gaan we voor veel donaties; we moedigen het schenken aan en  het team met het grootste inzamelbedrag zetten we in de spotlights; dat team verdient de Kindest Team Award.

Bewustwording vergroten is super belangrijk, want borstkanker treft 1 vrouw op 8. Dat is veel, veel te veel. Ik geloof er sterk in dat we samen het verschil kunnen maken. Voor dat “beetje” zette ik me vorige maand in; tijdens de Pink Month had ik een persoonlijke missie:

#geefomhaar

35cm lichter, m’n warm hart voller en wat goede karma rijker <3 Misschien wordt dit ook wel één van jouw persoonlijke missies? Mijn like heb je alvast!

Zie ik jou in 2022?

Door het virus hebben we in 2020 en tot september 2021 al onze evenementen moeten uitstellen. Verschrikkelijk vonden we dat.

In het najaar van 2021 hebben we een prachtige editie in Geel georganiseerd. Het voelde heerlijk aan. De after movie zegt genoeg.

Bring it on 2022! De bizarre tijd waar we ons nog/terug in bevinden, houdt ons niet tegen. We zijn al volop bezig met de volgende edities in verschillende steden en we beloven dat we er weer volledig voor zullen gaan. In de komende maanden zullen we, in samenwerking met Think Pink Belgium, de steden van 2022 toevoegen. Hou onze website dus zeker in de gaten, schrijf je in met de vriendinnen en maak er een team missie van 😉

Maak zelf deel uit van deze unieke roze gemeenschap

Benieuwd naar de rest van ons geweldige Pink Ladies Games team? Ontmoet ze hier. Wil je graag deel uit maken van dit Pink team en je steentje bijdragen aan het goede doel? Word vrijwilliger of sponsor! Of loop je graag stage bij ons? Ook dat kan! 🙂 Contacteer ons vrijblijvend.

Samen gaan we er voor!

Ik heb er enorm veel zin in om erin te vliegen. Ik kijk er naar uit om alle fantastische vrouwen en hun gekke bende supporters, volgend jaar terug te zien. Samen gaan we er voor!

Dus ja, meet Pink Lady Paulien, maar dan graag in real life, op een van onze geweldige events 😉