image/svg+xml

Hercules Trophy 2022: datums en loyalty kortingen.

By:

Hercules Trophy zal in 2022 doorgaan op 11, 17 en 18 juni.

Tot 12 december 2021 krijgen de bestaande klanten een loyalty korting van 20%. Boek dus vandaag nog je team(s) via de webshop met de code LOYALTY22 om inflatie te vermijden. Al meer dan 100 teams zijn nu al ingeschreven!

Hercules Trophy 2021: de bevrijding

Na maanden binnen zitten en gebrek aan sociale bijeenkomsten, voelde de Hercules Trophy 2021 als een groot bevrijdingsfeest. We “mochten weer”, en wow, wat een feest!

We zijn trots op ons team en onze crew. Drie keer moest de Trophy uitgesteld worden en nu moesten we plotseling schakelen op slechts 4 weken tijd. Een Herculeaanse uitdaging die veel durf en doorzetting vroeg! We zijn nog steeds ontroerd door de vele steunbetuigingen van onze trouwe fans die ons steunden in bijna onmogelijke tijden. Nogmaals onze dank.

Hercules Trophy 2022: relevanter dan ooit

We zijn het er allemaal over eens: geen enkele reden om nog te denken dat er geen Hercules Trophy kan georganiseerd worden in juni 2022.

De verbinding die Hercules Trophy creëert, is nog relevanter geworden. Al meer dan 100 teams zijn nu al ingeschreven.

Nog steeds zijn we de enige inter-bedrijven team competitie op de planeet met een zalige mix van games en festival.

Dit jaar draaiden we aan 1/3 van onze capaciteit en waren we al blij dat er teams waren. Volgend jaar zetten we terug in op meer teams, op de collega’s die komen supporteren en op de CxO’s die komen pétanquen en netwerken.

En de after-party? Die blijft gewoon bangelijk 🙂