image/svg+xml
Herculean Alliance

COVID-safe naar Hercules Trophy

By:

Volgende week kunnen we eindelijk de Hercules Trophy organiseren, oef. En uiteraard doen we dit met respect voor de COVID-19 maatregelen. Om ervoor te zorgen dat iedereen COVID-safe naar Hercules Trophy kan, delen we alvast de nodige informatie omtrent de coronamaatregelen.

Covid Safe Ticket

Aan de ingang zal onze Hercules crew de deelnemers checken op het bezit van een bewijs van:

  • herstel
  • vaccinatie
  • PCR test

Wil je vlotjes binnen, installeer dan zeker op voorhand de CovidSafe app. Wat nog makkelijker is: print ook een fysieke versie af, zo kunnen we samen maximaal wachtrijen vermijden én kunnen we meteen begin aan deze langverwachte, zot leuke dag! 😉

Sneltest

Heb je geen van bovenstaande? Geen enkel probleem, je bent nog steeds meer dan welkom. Bij Hercules Trophy zien we iedereen namelijk even graag! Sneltesten zijn beschikbaar aan de ingang. Je wordt hiervoor bijgestaan door vrijwillgers. Na het afnemen van de test moet je nog max. 15min wachten op het resultaat. Tijdig aankomen is dus de boodschap.
Bij een positieve sneltest zul je jammer genoeg niet kunnen deelnemen 🙁

Supporters

Met de nieuwe versoepelingen kunnen we eindelijk officieel supporters verwelkomen, JOEPIE!! Want eerlijk, waar zou je zijn zonder de steun van je collega’s, familie en vrienden? Breng dus gerust heel de bende mee!

Hoe? Hercules Trophy teams kunnen kei gemakkelijk een inkomticket online boeken via de webshop. Wist je trouwens dat de supporters ook mee kunnen genieten van de lunch, het barbecue diner en het avondfeest? Als dat niet gezellig wordt…

Feestje ofwa!?

Mits het in acht nemen van de bovenstaande maatregelen ziet het er dus naar uit dat we er echt terug een grandioos feest van kunnen maken. Wat betekent dat mondmaskers en social distancing dan tot de verleden tijd zullen behoren. Weer een extra reden om uit te kijken naar de coolste team challenge van de planeet (en ver daarbuiten ook wellicht)!

Of de after-party van de Hercules Trophy nogal berucht is? Misschien. ;-)

Alé, tot in ons Herculeaans dorp dan hé! <3