Hercules Labours 2021
image/svg+xml
Arena

Hercules Trophy 2021: alle labours zijn gekend!

By:

Hercules labours 2021. In de afgelopen weken lieten we je al kennismaken met de eerste 8 Werken van Hercules op 24, 25 september en 2 oktober. Nu vervolledigen we de lijst. Check them out!

Heb je de vorige aankondiging gemist? Geen nood, bekijk ze gewoon hier.

A Taste of Clay Shooting

Een aloude precisietest, net als het traditionele kleiduif schieten. De laser kleiduiven worden in de lucht gelanceerd – PULL! En dan is het aan jou om de trekker op het juiste moment over te halen.

Eliminator

eliminator

De hamvraag is: springen of bukken? Een beslissing die je in een fractie van een seconde moet nemen.

Snel beslissen dus, tenminste als je niet van het platform gegooid wilt worden. De bedoeling is om zo lang mogelijk te blijven staan. Last (wo)man standing…

Een uitdaging die zowel je lichaam als je geest op de proef zal stellen!

Rafting

rafting

Row, row, row your boat. Maar gently? Dat valt nog af te wachten. Onderweg staan je team nog wat extra uitdagingen te wachten. Een klassieke Hercules labour, maar dan toch wel aangepast aan een september/oktober weertje -wat het ook zal worden.

Je spieren worden misschien wel moe. Maar wij zorgen ervoor dat je het niet koud krijgt!

Brain Labour

Ervaren Hercules rotten wetenal langer dat je best altijd zorgt voor een slimmerik in je team. Met wat spierballen alleen zal je het niet halen. Zeker niet als je aan het eind van de rit de prijs voor het Slimste Team wilt winnen. Voor deze labour kun je het best de koppen bij elkaar steken om zo snel mogelijk de juiste antwoorden te vinden. Met veel inzicht en probleemoplossend denken lukt het vast.

Nu alle 12 Hercules labours 2021 gekend zijn, kan je team de joker selecteren. Je joker zet je in op de Hercules labour die je het best kan. Want als je het goed doet op die ene challenge, dan krijg je nog eens extra punten. Zo houden we het tactisch en blijft het nog altijd lekker spannend.

Voorspellen wie de Hercules Trophy wint, is niet zo eenvoudig. Want er is veel meer in het spel dan alleen maar sportief zijn. Je kan extra punten sprokkelen door je team online in te vullen met je spelers, teamnaam, slogan, favoriete song en de joker. Zo sleep je al 5 bonuspunten in de wacht. Maar dat is niet alles. Als je andere teams uitdaagt en je rangschikking is hoger dan die van hen, krijg je ook nog eens extra punten. Daarnaast hang je ook nog eens af van de prestaties van je senior management op de CEO pétanque.

Met andere woorden: het vergt enig tactisch en strategisch inzicht om de legendarische beker te winnen. En de nodige portie geluk kan ook wel een handje toesteken… Fortuna audaces iuvat!