hercules trophy party
image/svg+xml
Arena

Line-up Hercules Trophy aangekondigd

By:

De Liberation Edition van Hercules Trophy staat in het teken van de bevrijding. Vandaag kondigen we de Hercules Trophy line-up aan.

The coolest team challenge gaat voor een na-oorlogs gevoel. Back to basics. Weg van angst en segregatie. No judgement. Met meer dan 250 bedrijfsteams en zalige crew die opnieuw willen connecteren en resoneren na de waanzin. Come as a company, leave as a team. Omdat het gewoon kan en nodig is. Want samen bewegen en feesten, dat is goed voor uw immuniteit!

The Coolest Corporate Team Challenge!

Wie de Hercules Trophy kent, weet dat er van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gelachen en gefeest wordt. Die unieke vibe waarin onze fans helemaal loos gaan terwijl ze mekaar sportief bekampen in 12 unieke “labours”, bestaat al 20 jaar. Door dat virus hebben we op intensieve gelegen, maar als het van ons afhangt gaan we dat nog eens 20 jaar doen. Stronger than ever!

The Coolest Corporate Team Challenge!

Och ja, de Hercules Trophy line-up, bijna vergeten:

  • Herculean Residents, MC Carlito en DJ Tom zijn van ’s morgens aan de ingang tot ’s nachts van de partij op alle dagen. Topschijven en zotte commentaren inclusief.
  • DJ Kurt Verheyen onder andere gekend van de Moose Bar komt het snack-moment doen ontploffen.
  • DJ Sven Ornelis – moet die nog voorgesteld worden – komt op vrijdag 24 september vanaf 22u30 een zot feestje draaien.
  • DJ Bart-Jan Depraetere – je weet wel, van QMusic enzo – sluit op zaterdag 25 september en 2 oktober de feestjes af en start telkens om 23u.

Maar de grootste entertainers dat zijn onze fans. We kunnen niet wachten om de bevrijdingsfeesten met iedereen te vieren. Dance battles? Air guitar competitions? Hercules dansje? Massive sing alongs? Openingsceremonie? Foute momentjes? CHECK!

Gaat dat dan met Corona-certificaat zijn aan de ingang, horen we u al denken? We houden ons aan de regeltjes en we zijn met meer dan 750 man outdoor, dus ja het zal waarschijnlijk moeten. Maar jullie waren al een smooth registratieproces gewoon, dus dat komt goed.

Hercules Trophy is een Herculean Alliance experience.