Hercules Trophy
image/svg+xml
Arena

Hercules Trophy 2021: de volgende labours zijn gekend!

By:

Heb je de eerste vier labours van Hercules Trophy 2021 al gezien? We hopen dat je ze net zo leuk vond als wij… Maar maak je alvast klaar voor de volgende, want zijn al even geweldig!

Giant Table Soccer

Hou je van caféspelletjes? Dan zul je deze ongetwijfeld leuk vinden! Niet veel anders dan het klassieke tafelvoetbal, behalve dat het speelveld iets groter is en je met 4 teamleden speelt.

Opgepast: je kan er een beetje luidruchtig van worden.

giant table soccer

Bumper Cars

Ga terug in de tijd en herbeleef de kermis uit je kindertijd. Spring in een flitsende botsauto, disco lichten aan en laat de jaren tachtig muziek maar knallen uit de jukebox!

bumpercar

Truck Pulling

Kracht en uithoudingsvermogen tekenen present in deze klassieker. Voel je als de antieke held Hercules, gebruik je spieren, focus en werk samen met het team om het voor elkaar te krijgen.

Kort. Intens. Zet alles op alles.

truck pulling

CxO Pétanque

Geen Hercules Trophy zonder het wereldkampioenschap CEO Pétanque toernooi. Wel bijzonder: dit is in de eerste plaats bedoeld om je baas aan het werk te zetten. Ze kunnen al netwerkend extra punten voor hun team(s) verdienen, zelf de eerste plaats opeisen bij het officieuze wereldkampioenschap. En vooral: nieuwe contacten leggen met bedrijven die net zo interessant zijn als die van jullie. En laten we eerlijk zijn: de beste netwerker scoort evenveel deals als punten.

Bestuursleden van bedrijven die al dan niet een team hebben ingeschreven, kunnen ook deelnemen. Zij kunnen zich hier apart inschrijven voor het CEO Pétanque.

CxO Pétanque

Wil je graag deelnemen? Dat kan nog, maar snel zijn is de boodschap. Stuur dan even een mail naar info@herculestrophy.com. Of registreer je team meteen op onze eventpage . 

Hercules Trophy zal (eindelijk) plaatsvinden in 2021. Tijdens deze 3 dagen – 24, 25 september & 2 oktoberstrijden meer dan 250 teams tegen elkaar. Elke Hercules Trophy dag wordt uiteraard georganiseerd volgens de laatste COVID-19 maatregels in België.

Hercules Trophy is a Herculean Alliance experience.