pink ladies games geel
image/svg+xml
Arena

Pink Ladies Games is back!

By:

9 oktober. Grote Markt in Geel. Pink Ladies Games is back! Be there met een team van 4-5 active ladies who care. 6 ludieke battles. Lachen, gieren en brullen. Helemaal niet duur en jullie steunen er Think Pink Europe mee!

Het heeft lang genoeg geduurd nu! Na de aankondigingen van vorige vrijdag is ons team er onmiddellijk ingevlogen, samen met de Stad Geel. We mikken naar minstens 100 teams in open lucht en daarvoor rekenen we op massale steun van active ladies who care.

Boek vandaag nog jouw team

Meedoen met je vriendinnen, met je familie, met je collega’s? Niet twijfelen, gewoon doen. Al meer dan 1000 teams deden mee voordat het virus ons lam legde. Eigenlijk ook ideaal om eindelijk eens terug met je collega’s te connecteren en tegelijk een goed doel te steunen. Op zoek naar een ideale vrijgezellen nu er terug kan getrouwd worden? Dat is bij ons te doen! Oud, jong, sportief, niet sportief: het maakt echt niet uit. Als je maar kan lachen.

Maak er gerust een daguitstap van. ’s Morgens gezellig shoppen in Geel, lunchke doen om de laatste details van de teamstrategie te bespreken, de hele namiddag dubbel liggen van het lachen en de dag afsluiten in een leuk restaurantje. Jullie hebben het verdiend!

En ja, de Pink Ladies Games zijn een ideaal excuus om op voorhand al even te gaan shoppen voor een matching outfit. Zo win je misschien de “Best Dressed Award”. Of misschien worden jullie wel “The Coolest” of “The Kindest” of “The Smartest” team? We kunnen niet wachten om jullie terug te zien.

Pink Ladies Games is een Herculean Alliance Experience, georganiseerd door de Herculix Foundation in samenwerking met Think Pink Europe.