hercules trophy
image/svg+xml
Arena

Hercules Trophy 2021: eerste vier labours aangekondigd!

By:

Na bijna twee jaar zonder evenementen – maar nog belangrijker – zonder de coolste corporate teamchallenge van de planeet, kunnen we eindelijk weer samenkomen op Hercules Trophy The Liberation Edition! We blij om vandaag de eerste vier Hercules labours 2021 aan te kondigen.

Tijdens deze 3 dagen – 24, 25 september & 2 oktobernemen meer dan 250 teams het tegen elkaar op.

Nog maar 51 dagen te gaan tot de start! Je weet wat dat wil zeggen, toch? De eerste aankondiging van onze Hercules Labours natuurlijk!

Cross Country

Cross Country, de moeder van alle Herculean labours, is terug. Of wat had je verwacht? Voor sommigen een dooddoener, voor anderen een oude favoriet. Denk aan een weg vol hindernissen die jij en je teamgenoten moeten overwinnen. Laat niemand achter.

Teamwork makes the dream work!

cross country

Super Sim Race

Milieuvriendelijk racen met hoge snelheden: ja dat kunnen we. In de Super Sim Race neem je het samen met één teamlid op tegen 8 tegenstanders die tegelijkertijd over hetzelfde circuit racen. En dat is nog niet alles: je kunt van racepiloot wisselen – Alice in Wonderland-stijl – wanneer het fluitsignaal klinkt.

Misschien moet je die PlayStation of Xbox eens afstoffen? Gewoon een hint…

super sim race

Smack My Pony

Knettergek? Cliché? Hilarisch? Het is een beetje moeilijk om deze labour te beschrijven, want het hangt helemaal van je team af. Dus laten we het simpel houden: het is een race met de legendarische Herculean pony’s. Er zijn ook een paar accessoires.

Maar wat je ook doet: Gelieve te dieren niet te voederen.

SmackMyPony

Golfcart Racing

Je adrenaline pompt misschien nauwelijks wanneer je een golfkarretje bestuurt. Maar wat als we je vertellen dat je geblinddoekt bent en verschillende obstakels moet ontwijken? De stemmen van je teamleden zijn je enige gids om deze taak tot een goed einde te brengen.

Van vertrouwen gesproken!

Golf kart driving

10 goede redenen om deel te nemen aan Hercules Trophy

  1. Je hebt ons gemist in 2020.
  2. We hebben jullie gemist in 2020.
  3. Hercules Trophy wordt maar één keer 21, in 2021!
  4. Ga naar buiten en beweeg, we zaten te lang “opgesloten”.
  5. Maak weer contact met collega’s na te lang op afstand te hebben gewerkt.
  6. Leer je collega’s beter kennen op een leuke en andere manier.
  7. Breid je netwerk uit door contacten te leggen tijdens de 12 battles.
  8. De hapjes en drankjes (what else).
  9. Geniet van de geweldige sfeer, c-proof.
  10. Come as a company, leave as a team!

Denk je “oh nee, ik ben vergeten me in te schrijven”? Het overkomt de beste.

Stuur dan een email naar Send a info@herculestrophy.com. Sneller en makkelijker is onze eventpage, boek daar zelf je team.

Carya Group, Agoria, Ausy, ISS, Realdolmen, Telenet, Ordina, Intersoc, Bergerat Monoyeur, Remea, Cepa, LACA, Peopleware, Danneels, Trifinance, Beneo, Elmos, Duval Union, Oddball en vele anderen wachten al op jou!

Hercules Trophy is a Herculean Alliance experience.