crew Hercules Trophy
image/svg+xml
Arena

Crew gezocht voor Hercules Trophy 2021

By:

De coolste job op de planeet: Hercules Marshall of Monitor. Zoals elk jaar gaat Hercules Trophy op zoek naar een 24-tal straffe vrijwilligers die op 24, 25 september en/of 2 oktober een sleutelrol zullen spelen in de succesvolle organisatie van de beruchte Hercules Trophy’s.

En in deze uitzonderlijke periode hebben we echt jullie hulp nodig om opnieuw op te starten. #saveourevents

Stel je vandaag nog kandidaat door dit formulier in te vullen.

De coolste job op de planeet: Hercules Marshall

We zijn op zoek naar mensen die graag plezier maken en gestructureerd zijn. Onze crew krijgt op voorhand een crewbriefing en de rookies worden bij de anciens gezet om in een straffe format mee te draaien.

Onze crew kent de regels, zijn de gastheer/gastvrouw voor een challenge en werken in team met de andere vrijwilligers. Ze verzamelen de scores die verwerkt worden door de referee. Ze zorgen voor een veilig verloop van de hele activiteit en draaien ook mee in het algemeen entertainment van de eigen challenge en de hele Hercules Trophy. Ze ZIJN Hercules Trophy.

The Coolest Corporate Team Challenge!

We verwachten dus mensen die:

  1. Graag lachen, entertainen en meefeesten.
  2. Leiderschap kunnen nemen.
  3. Klaar en duidelijk regels kunnen uitleggen.
  4. Zich aan de Hercules timing kunnen houden.
  5. Kunnen samenwerken met een heel team van vrijwilligers.
  6. Kunnen de handen uit de mouwen steken.

Sportief zijn is zeker geen must. Al meegewerkt hebben of meegedaan hebben als klant is sowieso een pluspunt. We laten elk jaar verschillende rookies toe die heel snel ondergedompeld worden in ons unieke DNA.

Hercules Trophy is een Herculean Alliance experience. Bedrijfsteams van 5 tot 7 mensen nemen het tegen mekaar op in de 12 werken van Hercules. Al 20 jaar een vaste waarde als ideale teambuilding, networking en feestje. Ondertussen werd het concept in 10 landen georganiseerd.