Experts
image/svg+xml

Employee Engagement: view of the experts

By:

Employee engagement is een echte uitdaging in deze pandemie tijden. En die uitdaging vergt een community aanpak. Daarom krijgen organisaties in België de kans om tijdens de Employee Engagement Awards hun betrokken medewerkers in de spotlights te zetten. En bovendien belonen ze hen zo voor hun uitzonderlijke inzet van het afgelopen jaar. 

Om aan die uitdaging een oplossing te bieden, worden de kandidaten meegenomen in een heus leertraject. In dat traject wisselen ze ideeën uit met experten, coaches en met de jongere generaties, waaronder tal van millennials. Zo kan iedereen die erbij betrokken is op een continue manier leren van elkaar.  

De Awards zijn daarnaast gericht op elk type organisatie. Van non-profits, tot kleine of grotere KMO’s, tot overheidsdiensten en multinationals. Het evenement met de prijsuitreiking vindt plaats in het najaar. Maar wie wil kan nu al instappen in het traject. De interactie met de jury en de coaches wordt trouwens in X-Factor stijl uitgezonden op Kanaal Z. 

Bovendien is de jury bijzonder betrokken bij het hele gebeuren. De expert jury wordt voorgezeten door Conny Vandendriessche. Uit een lange lijst van sterke kandidaten, selecteerde ze een zorgvuldig samengesteld team van academici, business leiders en HR experten. Allemaal staan ze te popelen om in interactie te gaan met de kandidaten. 

De leden van de Expert Jury

Om te beginnen geven we je graag meer info over wie er deel uit maakt van de Expert jury en waarom:

Ook nieuwsgierig naar hun kijk op employee engagement? We stelden hen alvast enkele belangrijke vragen. Hun reacties daarop vind je in deze compilaties.

Employee Engagement: hoe beoordeel je het? Op buikgevoel of pure ratio? 

Hoe kijk je ondertussen naar de ideale verhouding thuiswerk versus kantoor? 

En ten slotte: is employee engagement voor jou een top-down of bottom-up verhaal? 

De coaches

Maar de community reikt verder dan de twee jury’s. Bij het samenstellen van hun dossier worden de kandidaten bijgestaan door specialisten in verschillende domeinen. Want dankzij hun expertise, helpen ze de kandidaten hun case te versterken.

Wil je meer weten over de coaches? Dan kan je er hier alles over lezen.

Afbeelding met tekst, poseren, persoon, groep

Automatisch gegenereerde beschrijving

Ter conclusie: waarom deelnemen aan de Employee Engagement Awards?  

Zet jij ook hard in op employee engagement? Stel dan nu je bedrijf kandidaat voor de Employee Engagement Awards 2021. Het is niet alleen een fantastische manier om je medewerkers trots te maken, maar ook ineens een ideale employer branding tool.  

De Employee Engagement Awards zijn een initiatief van Herculean Alliance, employee engagement specialisten. Interesse? Inschrijven doe je hier.   

Meer info: Employee Engagement Awards