expertenjury van 2021
image/svg+xml

Employee Engagement Awards 2021: de expertenjury

By:

De expertenjury van 2021 is er! – The word is out. De Expertjuryleden die ons gaan bijstaan tijdens de Employee Engagement Awards zijn gekend.

De Employee Engagement Awards België 2021 krijgen steeds meer vorm. Nadat we eerder de NextGen jury o.l.v. Katrien Roziers voorstelden, is het nu de beurt aan de doorgewinterde experten. Mensen die stuk voor stuk hun sporen verdienden in leiderschap, hr en people.

Meet the experts

Dit zijn de expertenjuryleden die tijdens de Employee Engagement Awards in 2021 Conny Vandendriessche zullen ondersteunen:

What’s next?

Vanaf april gaan de kandidaat-bedrijven aan de slag met de challenges en zenden ze hun case in. Tijdens de zomermaanden worden de cases beoordeeld. Daarna worden de genomineerde bedrijven gekozen en volgt er een live pitch op Kanaal Z. Last but not least, de Awards. Na afloop kan iedereen nog een keer meegenieten want de awards worden achteraf uitgezonden op Kanaal Z.

What else?

Graag willen we alle kandidaten bedanken die zich hebben ingeschreven als kandidaat-jurylid en die het niet haalden. Het was geen makkelijke keuze uit alle topkandidaten. We nodigen graag iedereen uit om deel uit te maken van Employee Engagement Community. Dit is een forum voor dialoog, overleg en advies tussen experts en professionals met een hart voor employee engagement.

De jury wordt ondersteund en gefaciliteerd door Klaus Lommatzsch van Duval Union en Inge Van Belle van Herculean Alliance. Net als vorig jaar zien zij toe op de correcte naleving van het reglement en een faire jurering. Naast de juryleden stellen we binnenkort ook diverse coaches voor. Zij zullen de deelnemende bedrijven begeleiden en ondersteunen.