employee engagement awards
image/svg+xml

Ben jij ook benieuwd naar de NextGenjury van 2021?

By:

Ben jij ook benieuwd naar de NextGenjury van 2021? – De kogel is door de kerk. En hiermee zijn de 12 straffe NextGenjuryleden die Katrien Roziers gaan vergezellen tijdens de Employee Engagement Awards in 2021 verkozen.

Een gemakkelijke keuze was het uiteraard niet. Met iets minder dan 50 enthousiaste inschrijvingen kan dit ook niet anders. Dit is wat Katrien over de keuze van de NextGenjuryleden te zeggen heeft: “Uit bijna 50 inschrijvingen koos ik 12 kandidaten om de NextGenjury te vervolledigen. De keuze was niet makkelijk, iedereen sprong er wel op een bepaalde manier uit. Tijdens de selectie focuste ik mij voornamelijk op de motivering en hield ik rekening met diversiteit, in de breedste zin van het woord. Uiteindelijk kwamen we tot een gezonde mix van studenten, ondernemers en jonge professionals werkzaam in zowel grote als kleine bedrijven met elk hun eigen kenmerken. Ik ben erg trots dat ik met dit sterke team aan de slag mag!”

Ben jij ook benieuwd naar de NextGenjury van 2021?

De 12 verkozenen

Met veel plezier stellen we jullie de 12 NextGenjuryleden voor die tijdens de Employee Engagement Awards in 2021 Katrien Roziers zullen vergezellen:

What’s next?

Nu de NextGenjuryleden bekend zijn gemaakt is het nog even wachten tot de bekendmaking van de Expert juryleden. Tijdens het eerste kwartaal zullen de NextGen en Expertjury samenkomen om kennis te maken en te bespreken wat er verder verwacht wordt. In het tweede kwartaal gaan de bedrijven aan de slag met de challenges en zenden ze hun case in. Het derde kwartaal zal het meeste moeite vergen voor de NextGenjuryleden. Hier gaan de cases beoordeeld worden, de genomineerden worden uitgekozen en zal er live gepitcht worden. Last but not least, de Awards zelf die in het vierde kwartaal zullen worden opgenomen en later uitgezonden op Kanaal z.

Uiteindelijk willen we toch alle kandidaten bedanken die zich hebben ingeschreven als kandidaat-jurylid. Dit is niet het einde maar wel de start van een nieuw begin. De Employee Engagement Awards 2022 zullen voor nieuwe opportuniteiten zorgen. En graag nodigen we iedereen uit om deel uit te maken van onze Employee Engagement Community, een forum voor dialoog, overleg en advies tussen professionals met een hart voor employee engagement.