Arnaud out
image/svg+xml

4 maanden en ontelbare ervaringen verder. Over mijn stage bij Herculean Alliance.

By:

4 maanden en ontelbare ervaringen verder – Hier zitten we dan, de laatste dag van mijn onvergetelijke stage. Deze 4 maanden zijn voorbijgevlogen en dit in tijden van corona. Wie had dat verwacht? Ik alvast niet voor ik aan mijn stage begon. Maar toen leerde ik het hele team kennen en veranderde ik al snel van gedacht. Hoe kan dat ook met zo’n superteam?   

Memories for life

Ik herinner me mijn eerste stagedag nog alsof het gisteren was. Met Sverre een broodje Italiano tijdens de middagpauze gaan halen en terwijl over onze toekomstige reisplannen praten. Sverre ging een tijdje in Dubai blijven om te zien hoe het leven daar was, het is nu 2 maanden later en we hebben hem nog altijd niet terug gezien. Het zal wel héél tof daar zijn.

De dagelijkse wandelsessies om stoom af te blazen en elkaar beter te leren kennen waren natuurlijk ook altijd top. Zo leerde ik de stad van de Maneblussers ook telkens weer beter kennen en kan daardoor nu met trots zeggen dat ik toch al wel mijn weg door Mechelen ken.

Daarnaast heb ik ook nog eens geleerd hoe belangrijk networking is en hoe dit mij in de toekomst kan helpen. Ik heb het over zowel fysiek als digitaal networking, het fameuze phygital gebeuren, as you might know. Mijn LinkedIn-netwerk heb ik alvast serieus uitgebreid zoals jullie misschien al hebben kunnen zien. Het fysieke netwerken zal nog eventjes moeten wachten. Maar hier heb ik ook al veel over bijgeleerd tijdens mijn stage.

1000 X thank you Herculean Alliance

Hoewel mijn stage er wel op zit, betekent dit niet dat ik zomaar alles achter mij zal laten. Ik heb mij hier ongelooflijk ontwikkeld, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Het team van Herculean Alliance heeft mij laten zien hoe belangrijk zelfontwikkeling is. En dit heeft mij een – weliswaar noodzakelijke- boost gegeven om hiermee aan de slag te gaan.

Ik ben blij dat dit is gebeurd omdat ik sinds een tweetal maanden nu volop aan mijn eigen toekomst ben beginnen werken. Iets waar ik waarschijnlijk nog lang me had gewacht zonder mijn ervaring bij Herculean Alliance. Daarom alleen al een ongelooflijk dikke merci aan iedereen van het team. Ik ben super dankbaar deze stage te mogen hebben ervaren en ben blij om deel uit te maken van de Herculean tribe.

Ongetwijfeld tot zien op de reünie -wanneer het terug mag!
Arnaud really out this time.