Mijn eerste stage
image/svg+xml
Herculean Alliance

Mijn eerste stage, spannend!

By:

Mijn eerste stage, spannend! – Herculean Alliance, de inspirerende plaats waar ik mijn stage ga lopen. Jullie kennen mij waarschijnlijk nog niet dus ik zal mij even voorstellen. Ik ben Zoë Demarbaix, een ambitieuze 19-jarige studente Internationaal Ondernemen aan de Karel de Grote hogeschool in Antwerpen. Vandaag begin ik mijn 10-12 weekse stage bij Herculean Alliance. Inspirerende, creatieve en vooral leerrijke weken ga ik hier tegemoet, samen met mensen die je supporten in alles wat je doet.

Herculean Alliance de stageplek waar je moet zijn!

Vorig academiejaar ben ik begonnen met mijn zoektocht naar een stageplek die mij vooral aansprak. Bovendien moest de stageplek die ik zocht mij vooral wegwijs maken in wat ik later in de business wereld wil doen. Waar wil ik mijn dagelijkse energie in steken? Bij het lezen van de website kreeg ik al direct het gevoel dat dit een bedrijf is dat bij wijze van spreken op mijn lijf geschreven is. De ambitie en de passie was van de website af te lezen. Na een eerste gesprek, was ik snel tot de conclusie gekomen dat dit het was! Mensen met een visie die gaan voor wat ze willen: dat was de doorslaggevende factor in mijn keuze. De lange route tussen thuis naar kantoor en terug, hield dit mij niet tegen.

Employee Engagement, number one priority!

Mijn eerste stagedag begon ik met heel veel stress. Je stapt namelijk in het onbekende. Maar na enkele minuten was er geen vleugje stress meer te bespeuren. Ik kwam er meteen in een team vol vriendelijke, enthousiaste en ambitieuze mensen die je met open armen ontvangen. Kris en Bram gaven me al snel meer uitleg over hun core business en de vier interessante domeinen, namelijk Aura, Fabrica, Machina en Arena. Na deze uitleg werd het al snel duidelijk dat Employee Engagement geen loze woorden zijn. Ik zie vooral een hechte groep werknemers die de balans hebben gevonden in hard werken en plezier maken.

Let’s do this!

Volg je dromen en help anderen hun ambities waar te maken, open communicatie en samen sterk: dat is mij vooral bijgebleven tijdens mijn eerste stageweek. Een groep Employee Engagement Specialists met gepassioneerde en authentieke medewerkers waar ik de komende weken een mooi en uitdagend avontuur mee tegemoet ga. Op maandag gestart met een bang hartje en hopend dat de dag snel voorbij ging gaan en nu al met het volle besef dat dit een geweldig leerrijk avontuur wordt. Let’s do this!