image/svg+xml
Herculean Alliance

Klaar om aan de slag te gaan

By:

Stress, stress en nog eens stress. Eindelijk mag ik na zes maanden van online lessen en examens op stage. En nee, GEEN online stage maar the real deal! Met die grote opluchting stapte ik richting Herculean Alliance en begon ik aan mijn eerste werkdag.

Aangenaam! Ik ben Laura Fentz, een sportieve laatstejaarsstudente Event en projectmanagement aan KdG met een passie voor alles wat organiseren is. Voor mijn stageplek was ik op zoek naar een bedrijf waar ik voor de volle 100% achter kon staan. Wie ze zijn, wat ze doen maar vooral hoe ze het doen. Laat Herculean Alliance nu net een employee engagement specialist zijn met de juiste waarden en normen. Is dit misschien een match made in heaven?

So far so good

Mijn eerste échte werkweek. Hoe spannend! Die eerste werkweek zat meteen bomvol opdrachten want de eerste editie van de Employee Engagement Awards stond voor de deur.

Eindelijk kon ik al die jaren van eindeloze theorie omzetten in de praktijk en meesmullen van een evenement. Ondanks de hele corona crisis heeft het team er een prachtig concept van gemaakt. Het was zonder twijfel hét event van het jaar!

Daarnaast mocht ik ook getuige zijn van een geweldig fijne HUB voor niemand minder dan Grava. Zij speelden de citygame hier in het mooie Mechelen en ook hier kon ik mij al meteen nuttig maken. Het werd me al snel duidelijk dat je bij Herculean Alliance niet veel zal stilzitten en dat is best wel fijn na maanden van niksen. Eindelijk het echte werk!

More to come

De eerste werkweek smaakt naar meer. Een geweldig fijn en behulpzaam team, interessante meetings waar je écht iets van kan bijleren en een takenpakket dat afgestemd is op mijn interesses en kunnen. Het lijkt bijna een sprookje maar dat is het niet.

Dus, de komende weken mag ik mij met trots een Herculeaantje noemen en tonnen ervaring opdoen bij dit geoliede team. Let’s do this!