Employee Engagement Awards
image/svg+xml

Meet the Employee Engagement winner TVH

By:

Material handling bedrijf TVH twijfelde niet om zich in te schrijven voor de Employee Engagement Awards. Met hun internationaal bedrijf proberen ze al enige tijd steevast te investeren en innoveren in medewerkersbetrokkenheid. Dit werpte hun vruchten af want ze konden de Silver Award in de grootste categorie, die met meer dan 500 medewerkers, mee naar kantoor nemen.

Material handling bedrijf TVH @ Employee Engagement Awards

In 2019 heeft TVH haar eerste grote survey gelanceerd, dit onder de toepasselijke naam “Your Voice“. Deze survey ging uit naar beide business units. Uit de cijfers bleek dat meer dan 80% écht engaged was. Geen slechte cijfers maar volgens het Gullegemse bedrijf kan het altijd beter en daarom zijn ze met enkele engagement initiatieven gestart.

Een van die initiatieven is “TVH Nudge“. Dit concept spitst zich vooral toe op de well-being van de werknemer, zowel mentaal als fysiek. Zo organiseerden ze ondertussen al enkele workshops en panelgesprekken omtrent onderwerpen zoals burn-outs. Zeker in tijden van de coronacrisis was het uiterst belangrijk om die well-being te checken.

Daarnaast zetten ze ook in op learning and development. Voor dit concept bieden ze niet enkel interne opleidingen aan maar ook externe. Voor deze laatste werken ze nauw samen met Syntra, een centrum voor volwassenenonderwijs. De medewerkers van TVH krijgen met deze samenwerking de kans om een opleiding naar keuze te volgen. Wanneer ze meer dan de helft van de lessen volgen, krijgen ze de opleiding terugbetaald.

Benieuwd naar wat het material handling bedrijf TVH nog in petto heeft? Bekijk dan zeker hun volledige pitch én het nagesprek, hieronder of op het YouTube kanaal van Herculean Alliance!

P.S: Ontdek ook de andere laureaten en hun Employee Engagement avontuur!