Zeven bedrijven werden bekroond in de Employee Engagement Awards
image/svg+xml

Meet the Employee Engagement winner LACO

By:

Het IT-consultancy bedrijf LACO dat gespecialiseerd is in data intelligence nam deel aan de Employee Engagement Awards 2020 in de categorie van 50 tot 500 werknemers. Doorheen de jaren heeft LACO al verschillende projecten op poten gezet omtrent employee engagement. Omwille van hun jarenlange inzet en toekomstvisie, werden zij bekroond met een Bronze Award.

IT-Consulting bedrijf LACO @ Employee Engagement Awards 2020

LACO brengt al jaren dé klassiekers tot bij hun medewerkers: de familydays, een kerstdrink, nieuwjaarsreceptie,… Daarnaast willen ze iedereen aanmoedigen alsook aanzetten tot bewegen. Om dit te verwezenlijken, nam LACO al eerder deel aan sportieve evenementen, zoals bijvoorbeeld de Ten Miles of Hercules Trophy. Al deze initiatieven brachten volgens hen de vele collega’s al dichter bij elkaar, ook op een meer vriendschappelijke manier.

Ondanks hun vele inzet op employee engagement voelde men aan dat er toch nog iets miste. Er moest iets nieuws op poten gezet worden, iets dat toegevoegde waarde brengt aan zowel LACO als aan de klant en de eigen werknemers. Om dit op te lossen werd de innovatievoucher gelanceerd. Via deze manier kunnen employees een case indienen, deze voorleggen aan een jury en hun voorstel eventueel verwezenlijkt zien worden d.m.v. de voucher. Blijkt hun case net niet innovatief genoeg? Dan wordt er hen advies aangeboden om het op punt te krijgen om zo hun voorstel opnieuw te kunnen indienen.

Ben je benieuwd naar het volledige employee engagement verhaal van IT-consultancy bedrijf LACO? Bekijk dan zeker hun pitch én het nagesprek, hieronder of op het YouTube kanaal van Herculean Alliance!

P.S: Ontdek ook de andere laureaten en hun Employee Engagement avontuur!