Employee Engagement Awards
image/svg+xml

Meet the Employee Engagement winner Marbles

By:

Allround communicatiebureau Marbles was één van de zeven gelukkigen. Zij mochten de spits afbijten en als eerste hun employee engagement case pitchen aan onze experten en millennials. Uiteindelijk werden zij tijdens de Employee Engagement Awards beloond met een een Bronze Award, dit in de categorie tot 50 werknemers.

Employee Engagement Awards

Het Antwerpse communicatiebureau zet vooral in op het verwezenlijken van hun “purpose“: het vooruit helpen van bedrijven, met daarbij een zo creatief mogelijke oplossing aan te bieden voor hun uitdagingen. Op die manier proberen ze alsook geluk te creëren voor zowel de klant als de medewerker. Hun purpose heeft volgens hen impact op vier categorieën: het eigen team, hun klanten, de maatschappij en de lokale handel.

Copywriter en HR-medewerker Hanna geeft enkele voorbeelden waarom haar collega’s bij Marbles net zo gelukkig zijn met hun job: “We mogen onze eigen werkuren en werkplek kiezen. Je kan dus perfect vanuit een koffiebar of vanuit het buitenland werken. Daarnaast maak je je eigen planning op. Dat maakt dus dat als je op maandagochtend eens wat langer wil blijven liggen, dat dat gewoonweg kan.

Daarnaast introduceerde Marbles de innovatieweken, deze organiseren ze vier keer per jaar. Tijdens deze week leggen ze het werk stil en kijken ze met het ganse team waar het beter kan, waar ze verder kunnen innoveren enzovoort.

Uiteraard stopt hun employee engagement hier niet! Wil je graag weten wat het allround communicatiebureau Marbles nog allemaal in petto heeft? Bekijk dan zeker hun volledige pitch én het nagesprek, hieronder of op het YouTube kanaal van Herculean Alliance!

P.S: Ontdek ook de andere laureaten en hun Employee Engagement avontuur!