Reboot
image/svg+xml
Aura

Herculean Alliance lanceert “Reboot”

By:

Mechelen, 14 september: Herculean Alliance lanceert “Reboot”. Verschillende employee engagement experten slaan de handen in mekaar en lanceren Reboot. Een programma en een platform om u te helpen, elk vanuit hun eigen expertise, met kleine stapjes. Herculean Alliance zorgt voor de verbinding, zodat u één aanspreekpunt hebt. Want een gecombineerde, hybride, betaalbare aanpak is nu meer dan ooit noodzakelijk.

Reboot - Inge Van Belle, Ann De Bisschop, Saartje Vandendriessche

Geef de moed niet op, blijf kalm, geef terug perspectief aan de teams binnen uw organisatie, breng mensen terug samen, transformeer en herleef. Start opnieuw. En opnieuw. Met babysteps. Veerkrachtiger dan ooit. Samen met onze experten staat u er niet alleen voor.

Gecrasht

COVID zorgde voor een ongeziene aardverschuiving, een crash, the perfect storm, een bewijs dat we in een VUCA wereld leven (Volatile Uncertain Complex Ambigu). U kan nu de handdoek in de ring gooien of de rug rechten en surfen op de golven.

Dat laatste is het moeilijkst en zo’n leiders verdienen onze Herculeaanse steun. Reboot uw organisatie. Step by step. Uw teams zullen u volgen, maar het zal een pak energie vergen.

Herculean Alliance to the rescue met een engagement platform, experten, programma’s en formats om grote en kleine bedrijven te ontzorgen.

Reboot - Lieven Van Linden, Hella Van Laer, Stijn Swijns

Ongezien transformatie

Tijdens de eerste golf was een supersonische transformatie nodig. Met positieve en negatieve gevolgen. Meer focus door thuiswerk, verbeterde mobiliteit, angsten, vereenzaming, nieuwe technologie, continu herplannen, nieuwe markten, gebrek aan perspectief, motivatie vermindering, work-life balance uitdagingen, ongezonde gewoontes, ruis op de communicatie, hoe veilig terug naar het werk…de lijst lijkt eindeloos. De eerste recovery is achter de rug, maar een echte reboot is nu noodzakelijk om de transformatie te borgen, samen met uw medewerkers. Want betrokken medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Reboot - Tim Gielen, Misha Masslova, Johan Driessens

Sterker heropstarten

U kent de uitspraken wel. “Wees anti-fragiel”. “Never let a good crisis go to waste”. “Het nieuwe normaal”. “Transformeer en innoveer”. Dat is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. U doet dat met kleine stapjes, met nieuwe gewoonten die u volhoudt.Het zal pijn doen, maar met een onze experten dus aan uw zijde lukt het wel.

Geen beter moment dan vandaag om aan uw nieuwe employee engagement traject te starten. Maar hoe dit nu aanpakken op een betaalbare en effectieve manier? Het moet menselijk en professioneel blijven. En jawel, het moet ook vanop afstand kunnen.

Reboot - Kris Talboom, Yves Vekemans

Over Herculean Alliance

Employee engagement specialisten. Crafting Powerful Workforces since 1999, via programma’s (Aura),  moments that matter (Fabrica), platform (Machina) en formats (Arena).