We zoeken jonge juryleden voor Employee Engagement Aw
image/svg+xml
Aura

Gezocht: jonge starters (18-25) voor jury Employee Engagement Awards

By:

We zoeken jonge juryleden voor Employee Engagement Awards.

De Employee Engagement Awards gaan next-level. Na rijp beraad kwam de jury o.l.v. Conny Vandendriessche met een vleugje innovatie voor de volgende ronde. Bij de verdedigingsronde zullen de kandidaat-bedrijven moeten aantonen of ze aantrekkelijk zijn voor de nieuwe generaties en hoe ze hen over de streep trekken.

Vandaar deze oproep: we gaan op zoek naar 12 Millennials/GenZ’ers om de jury te versterken.

Waarom je kandidaat stellen?

Stilaan aan het uitkijken op de arbeidsmarkt? Benieuwd naar hoe het eraan toegaat in het bedrijfsleven? Dynamische studenten en/of jobstarters tussen 18 en 25 jaar krijgen een unieke kans om de bedrijven die deelnemen aan de Employee Engagement Awards mee te beoordelen.

Ze werken onafhankelijk en komen zo ook in contact met de bestaande jury, die voorgezeten wordt door niemand minder dan Conny Vandendriessche. Dat kan alvast tellen op je CV!

Net zoals voor de bestaande jury zijn diversiteit, passie en creativiteit de sleutelwoorden. Stel je kandidaat (want ook snelheid is een belangrijke skill) vóór maandag 27 juli en motiveer kort waarom jij in de jury wil zitten. Wij gaan dan aan de slag om een perfecte en diverse mix samen te stellen. Wie weet zit jouw toekomstige werkgever er wel tussen?

De nieuwe juryleden worden in augustus uitgenodigd op ons kantoor in Mechelen. Ze krijgen de verschillende cases te zien en mogen onafhankelijk pitches van de genomineerden live beoordelen.

Kandidaten van de Awards: time to up your game!

De cases voor de awards zijn binnengeleverd. Het is hartverwarmend om te zien dat de Coronacrisis de kandidaten niet heeft tegengehouden, wel integendeel. Op 1 augustus krijgen de kandidaten te horen wie naar de volgende ronde mag. Ze krijgen vervolgens 2,5 weken de tijd om hun case verder te versterken op basis van de feedback van de jury. Op 19 augustus komen ze hun case uitleggen in een pitch van 15 minuten. Met daarna als kers op de taart de “millennial reality check” door de jongerenjury!

We hadden beloofd dat we niet “de zoveelste awards” zouden organiseren. Niet evident in Coronatijden. Maar here you go!

Wat met de organisatie van het event zelf?

Door Corona hebben we het outdoor awards event al moeten verplaatsen van juni naar 17 september. Maar ook in september kunnen we ondertussen geen memorabel event op grote schaal garanderen in de huidige omstandigheden.

We zullen dus een kleinschaligere ceremonie organiseren dit jaar, enkel voor de deelnemende bedrijven, toekomstige kandidaten, sponsors en alle juryleden (dus ook de jongeren!). In juni 2021 gaan we terug full force in de setting die we oorspronkelijk voor ogen hadden.

Interesse? Ga aan de slag!

Kan je niet wachten? Schiet dan in actie! We zetten even alles op een rijtje:

  • Stel je kandidaat door het formulier hierboven in te vullen. Stel jezelf voor en vertel ons waarom je deel wilt uitmaken van de jury. Doe dit vóór maandag 27 juli.
  • Op 1 augustus laten we je weten of je erbij bent.
  • Ben je geselecteerd, dan krijg je een briefing en krijg je de cases te zien van de kandidaten die naar de volgende ronde mogen.
  • Op 19 augustus om 13u.30 verwachten we je op ons kantoor in Mechelen (in de Vleeshalle) voor de jurering. Je leert er eveneens de bestaande jury kennen.
  • Je wordt uitgenodigd op 17 september ’s avonds voor de Employee Engagement Awards om mee de prijzen uit te reiken. Meer details volgen.

Markeer deze to do’s in je agenda en laat van je horen. We kijken er alvast naar uit om samen met jou het meest geëngageerde bedrijf van het land te mogen selecteren!

We zoeken jonge juryleden voor de Employee Engagement Awards. Misschien ben jij er wel een van?