te druk
image/svg+xml
Herculean Alliance

Heb je het te druk om te trainen? Ik ook.

By:

Heb je het te druk om te trainen, Ik ook. “Ik kan geen tijd vinden om te trainen.” “Tegen de tijd dat ik klaar ben met mijn werk en thuis ben, is het al donker.” Klinkt dit probleem bekend in de oren?

Heb je het te druk om te trainen, Ik ook. Laat ons je helpen. We hebben drie praktische en eenvoudige tips bedacht die het trainen gemakkelijker dan ooit maken.

1. Bewaar uw sportuitrusting op ooghoogte.

Winkeliers gebruiken deze truc al eeuwenlang en het werkt als een charme. Dus waarom zou je deze truc niet thuis toepassen? U zult merken dat u meer aan het trainen bent dan vroeger, simpelweg omdat u bij het zien van uw sportuitrusting zult overwegen om te gaan sporten. Bovendien hoeft u er niet meer naar te zoeken.

2. Sporten als je kinderen dat doen.

Heb je het te druk om te trainen? Ik ook.

Ben je ooit naar een openbaar zwembad geweest op een zaterdagochtend? Tonnen mama’s en papa’s die een kleedkamer zoeken om hun kinderen klaar te maken voor hun zwemlessen. Eigenlijk zou je kunnen argumenteren dat kinderen klaar krijgen ook als een zekere vorm van sport kan beschouwd worden. Maar waarom zou je het daar bij laten? Al te vaak hebben we de reflex om ons neer te ploffen in het cafetaria. In plaats van geld uit te geven aan drank en extra onnodige calorieën op te nemen: waarom bespaar je dan niet je geld en verbrand je calorieën?

Er is vast wel een route in de buurt die je kan verkennen. Je kan gewoon een uurtje wandelen of lopen en dan je kinderen ophalen. Je hebt je training gedaan en je kinderen ook: iedereen blij!

3. Slaap in je sportkleding.

Heb je moeite om wakker te worden en nog meer als je moet trainen? Uit bed komen en een cold running outfit aantrekken, is niet om te lachen – zeker niet in de winter. Als je ’s morgens graag traint, maar niet tegen de koude kunt: slaap dan gewoon in uw sportkleding. Zo simpel is het!

Wie het meestal uitzonderlijk koud heeft, kan in zijn thermische ondergoed slapen. Je klaagt niet meer over de kou als u wakker wordt, maar komt fit uit bed en bent helemaal klaar om te gaan sporten.

Vrij naar de tips van Functional Training Network.