Eerste stap
image/svg+xml

Employee Engagement Awards: makkelijker dan je denkt

By:

De eerste stap om de Awards te winnen. Hoe doe je dat? Twijfel je nog en ben je niet zeker of je wel kans maakt? Lees dan zeker even verder.

Waarom organiseren we de Awards?

We vinden dat het dringend tijd is om uitzonderlijke verhalen te delen rond medewerkersbetrokkenheid. Zeker in tijden van Corona maakt de uitzonderlijke inzet van medewerkers het verschil in de overlevingsstrategie. Ook na de Coronacrisis zal het des te belangrijker zijn om in te zetten op employee engagement.

Twijfel je nog?

Het is niet enkel gratis om je dossier in te dienen, het is ook toegankelijk voor verschillende soorten organisaties. Elke case wordt bekeken door onze jury, ongeacht de grootte van je bedrijf of de mate van betrokkenheid.

We willen dan ook een community creëren voor iedereen die bezig is met MENSEN, een bron voor best practices. Na de Awards, krijg je een document terug met feedback en tips van onze jury.

Hoe inschrijven?

De eerste stap om de Awards te winnen: stel je gratis kandidaat in onze shop, enkel op deze manier weten we dat jouw organisatie meedoet.
Daarna kan je het gratis wedstrijdformulier downloaden waar gedetailleerd uitgelegd staat hoe je dossier opgesteld moet worden. Wanneer je dossier klaar is, kan je het inzenden. Let op, de deadline hiervoor is 1 juli.

Vergeet bij het opstellen van je dossier zeker niet even kennis te maken met onze twaalfkoppige jury. Zij geven je enkele extra tips mee.

Belangrijke info

De jury beoordeelt de cases op basis van 4 criteria en 3 dimensies. Deze staan vermeld in het wedstrijdformulier en geven ze zelf nog even mee in hun kennismakingsvideo.

Op 17 september wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de Employee Engagement Awards in Mechelen. Wees er dus zeker bij!