Stagiair Jarne Zegers
image/svg+xml
Herculean Alliance

See you in a while, crocodile

By:

12 weken geleden begon ik, Jarne Zegers, aan mijn stage bij Herculean Alliance, mijn laatste stap richting een diploma! Een stage van thuis uit, wie had dat kunnen bedenken in februari? Het was alvast niet waar ik mij aan verwachtte toen ik eraan begon in maart.  Dat het speciaal was, is misschien wel een understatement. Maar dat het leerrijk was, dat staat vast. Bij deze dus ook een welgemeende danku aan het hele Herculean Team! 12 weken later ben ik blij dat ik mijn stage bij Herculean Alliance mocht volbrengen. En of het voorbij is gevlogen…

Vertrouwen

Al doende leert men, zeggen ze wel eens. En inderdaad. Ik kreeg doorheen mijn stage verschillende taken en leerden beter werken met verschillende tools zoals WordPress, Leadpages, Photoshop,… Al snel voelde ik vertrouwen van het team en werd ik als verantwoordelijke aangesteld voor Pink Ladies Games.

Het was mijn allereerste werkervaring in de professionele wereld en dat meteen bij de employee engagement specialist. Goed gekozen, zou ik zeggen. En of het te merken viel! De sfeer binnen het team is fantastisch en dat maakt het alleen maar leuker. Ook de motivatie op een moeilijke maandagochtend bleef hierdoor op pijl!

Jaaawadde Corona

En toen kwam natuurlijk Covid-19. Mijn stage was nog maar 2 weken bezig. Nog voor het virus helemaal losbrak, werd er proactief besloten om van thuis uit te gaan werken. Als student zit ik ook op kot in Leuven en ik besliste om die plaats als uitvalsbasis te gebruiken voor mijn telestage. Ik woon samen met 4 vrienden, waardoor het dus al snel ‘te plezant’ werd en de ideale werksfeer achterwege bleef. Ik besloot dus om naar huis te trekken en de rest van mijn stage thuis af te werken.

In het begin was het wat zoeken om een zo veel mogelijk structuur te brengen in die hele dag thuiszitten. Maar daar was ik al snel goed mee vertrokken. Gelukkig was er onze dagelijkse Team huddle, die er ook voor zorgde dat we niet van elkaar vervreemdden. We kenden elkaar tenslotte nog maar 2 weken.

Mede dankzij dit virus hebben we ook nog niet de kans gekregen om op vrijdag eens goed te blijven plakken aan de toog van de Vleeshalle. Iets waar ik als fan van de Oude Markt in Leuven toch erg naar uitkeek. Deze hou ik dus nog even tegoed!

Een aanrader

Na mijn stage kan ik nu met trots zeggen dat ik ervaring heb mogen opdoen bij Herculean Alliance. Als vrienden van mij vragen of ik nog een goede stageplaats weet, dan geef ik maar 1 adres door!

See you in a while, Herculean crocodile!