employee engagement index
image/svg+xml
Herculean Alliance

Nieuwe versie Employee Engagement Index

By:

Nieuwe versie van de Employee Engagement Index gelanceerd.

Herculean Alliance lanceert een nieuwe versie van de publieke Employee Engagement Index. Employee Engagement is nu nog belangrijker dan ooit en daarom steken we een tandje bij om onze klanten te helpen.

Dankzij de gratis index kan u uw bedrijf benchmarken met anderen in verschillende parameters. De publieke index toont een fractie van de resultaten. Meer detail te weten komen? Met 1 druk op de knop kan u uw eigen dashboard ook verkrijgen.

Gelanceerd in 2019

Op Happiness Day in 2019 lanceerden we de eerste versie. Zo’n vijfduizend mensen vulden hem in. De index meet ondertussen een 12-tal verschillende “streams” waarvan we weten of vermoeden dat ze impact hebben op de betrokkenheid van uw collega’s. Op regelmatige basis verzamelen we inzichten en delen die in onze whitepaper.

Impact Corona?

Vanaf de start van de Coronacrisis hebben we de survey uitgebreid met specifieke vragen. We merken dat mensen behoorlijk positief zijn over het nieuwe telewerken (wat trouwens één van de grootste pijnpunten was vóór COVID19). Maar we zien ook dat mensen persoonlijk ongerust zijn (en zeker de jonge mensen) en vrezen voor de toekomst van hun werkgever. Het is wel opvallend dat de eNPS (de Employee Net Promotor Score) sterk gestegen is tijdens deze wereldwijde uitdaging. Een gezamenlijke vijand werkt om mensen trots te maken van hun bedrijf.

Uw eigen bedrijfsindex?

Met uw persoonlijke dashboard krijgt u onmiddellijk inzicht in de toestand van uw organisatie en kan u vergelijken met anderen. Uw collega’s vullen anoniem surveys in en de resultaten worden verwerkt in een interactief dashboard waaruit u de belangrijkste inzichten kan halen. U kan er zelfs stappentellers connecteren om te zien hoeveel uw collega’s gemiddeld bewegen. En jawel: dat is achteruit gegaan tijdens deze crisis. Er is dus werk aan de winkel…

Aan de slag gaan?

Een ideaal -en zelfs noodzakelijk- startpunt voor uw employee engagement traject! U kan immers niet op alles tegelijk focussen. We denken dat employee engagement een echte stiel is en om zo’n traject te bouwen helpen we graag een handje met een ecosysteem van employee engagement providers.

Activeer vandaag nog uw eigen bedrijfsdashboard en ga aan de slag. U bespaart er een pak tijd en geld mee.

employee engagement dashboard

Meedoen aan de Employee Engagement Awards?

Zin gekregen om aan de slag te gaan? Dan bent u misschien wel een ideale kandidaat voor de Employee Engagement Awards! Schrijf u vandaag nog gratis in en dien uw case gratis in. Een jury van 12 experten onder leiding van niemand minder dan Conny Vandendriessche zal de verschillende cases beoordelen.