zorgen voor zij die zorgen
image/svg+xml
Herculean Alliance

Wij zorgen voor zij die zorgen

By:

Wij zorgen voor zij die zorgen. Zo is het in tijden van corona. We applaudisseren luid of hangen vlaggen omhoog en dat alles om ze te bedanken en te steunen.

Iedereen helpt iedereen

Iedereen heeft op sociale media of TV al wel hartverwarmende of hartverscheurende verhalen zien voorbijkomen. Verhalen over hoe het zorgpersoneel de hele isolatie toch een beetje draaglijker maken voor hun patiënten, of hoe ze elke dag in contact komen met patiënten die er erg aan toe zijn.

Wie kijkt er dan naar diegenen die elke dag het beste van zichzelf geven en dat dag na dag? Wij zorgen voor zij die zorgen, met z’n allen samen. Witte vlaggen buiten hangen, applaudisseren vanuit jouw kot of gewoon een rechtstreekse “dankjewel” als je een zorgverlener kent. Niet alleen wij met z’n allen zorgen, ook de lokale handelaars en restaurants doen mee. Zij maken allerlei lekkers voor de zorgverleners en verzekeren dat ze goed eten en niets tekort komen.

Samen verbonden, meer dan ooit.

Samenwerken door dik en dun dat is wat een echte band schept. Meer dan ooit is die aanwezig tussen de zorgverleners als collega’s én vrienden. Meer dan ooit kunnen ze bij elkaar terecht.

Maar het zijn niet enkel de zorgverleners die met elkaar verbonden zijn. Iedereen is meer verbonden met elkaar. Er schieten duizenden initiatieven uit de grond om connected te blijven met elkaar en virtuele liefde te versturen.

En ook wij met onze Herculeaanse evenementen zorgen ervoor dat jullie online verbonden blijven met elkaar door onze virtuele challenges.

Eindelijk ademruimte…

Wanneer de coronacrisis is overgewaaid hebben de zorgverleners weer wat ademruimte om zelf te ontspannen. Daar kijken wij met Herculean enorm hard naar uit, dat is het moment dat wij hen in de watten kunnen leggen met onze evenementen!

Ben je zorgverlener? Twijfel dan niet langer om naar Hercules Trophy of Pink Ladies Games te komen met jouw collega’s! Wij zorgen voor een leuke dag en net dat tikkeltje extra, speciaal voor jullie!