image/svg+xml
Aura

Herculean Alliance lanceert vernieuwd platform om bedrijven snel en voordelig inzicht te geven in betrokkenheid

By:

Tijd en geld besparen met het vernieuwde Employee Engagement platform van Herculean Alliance. Het SaaS platform wordt vandaag gelanceerd.

Heeft u vóór de Corona-uitbraak een tevredenheidsenquête uitgevoerd? Dan kan deze alvast rechtstreeks de prullenmand in. Zonde van het geld en de tijd. Dergelijke scenario’s zijn verleden tijd, dankzij het platform.

Met 1 klik krijgt u toegang tot ons platform en verwerft u op korte tijd inzichten in de gemoedstoestand van uw medewerkers. Hiermee kan u krachtig reageren, ondersteund door onze best practices.

  • Snel de temperatuur meten in uw organisatie?
  • Transparant het engagement in kaart brengen?
  • Samen aan de bedrijfscultuur werken?
  • Adequaat reageren in een snel veranderende wereld?

Het employee engagement platform meet op continue basis 12 parameters die betrokkenheid mogelijks beïnvloeden. U kan zelfs stappentellers connecteren en het welzijn in de organisatie in kaart brengen. Maar er is nog zoveel meer. Het dashboard is een ideale start van uw hernieuwde employee engagement traject.

Eén druk op de knop

Het employee engagement platform bestond al eerder, maar de toegang wordt nu vergemakkelijkt. Stichter Yves Vekemans: “Het engagement platform zelf is niet nieuw; het wordt al geruime tijd ingezet door onze klanten als ondersteuning bij trajecten rond medewerkersbetrokkenheid. Daarbij werd het platform telkens op maat van het bedrijf geconfigureerd. Dit bestaande platform is nu aangepast zodat we meer bedrijven kunnen helpen, zonder extra installatiekost of aanpassingen op maat. en dus voordeliger in prijs.

Het platform is vanaf vandaag dus ook beschikbaar als SaaS (Software as a Service), dat met 1 druk op de knop kan worden besteld. Bedrijfsleiders of (HR) managers kunnen er meteen mee aan de slag en hebben op enkele dagen tijd al een beeld van hoe het gesteld is met de medewerkers. Geen overbodige luxe in een tijdperk waar de meeste medewerkers van thuis uit werken.

Tijd en geld besparen

Het Herculeaanse platform is zoveel meer dan een dashboard. Maar eigenlijk begint het daar wel mee. We starten met een reeks korte enquêtes die een 12 parameters meten die het engagement beïnvloeden.

employee engagement dashboard

De resultaten worden geanonimiseerd en interactief gedeeld op een overzichtelijk dashboard. Daardoor kunnen leiders sneller de prioriteitenaanpassen in hun welzijnsbeleid, mobiliteit, managementstijl, communicatie enz. Dit betekent: een drastische verkorting van de leercurve en bijgevolg, een grote besparing in tijd en geld. Vervolgens ondersteunen we de organisatie met de verdere acties om de betrokkenheid verder te verhogen.

Medewerkers kunnen ook terecht op het platform voor inspirerende artikels m.b.t. leiderschap, wellbeing, cultuur, persoonlijke groei, enz. Daarvoor slaan we de handen in elkaar met onze ervaren coaches en experten die hun kennis delen.

Aan de slag

Als er iets is dat we geleerd hebben uit de huidige crisis, dan is het dat elke Coronaweek anders is, zowel qua gemoedsgesteldheid als interactie. Daarom is het cruciaal om continu de temperatuur te kunnen opmeten.” aldus co-founder Inge Van Belle. “De bedoeling is om geregeld feedback te verzamelen over wat er reilt en zeilt binnen de organisatie. We willen deze feedback transparant delen met iedereen. En dan samen aan de slag gaan en zo blijvend te kneden aan de organisatiecultuur waar nodig.

Ook u kan meteen aan de slag! Indien u het platform bestelt vóór 1 juni, kan u genieten van het kennismakingstarief als u de code “RESTART2020” gebruikt.

Ga vandaag nog aan de slag en ontdek hoe u tijd en geld kan besparen met het vernieuwde Employee Engagement platform van Herculean Alliance.

“Nu, meer dan ooit, is het moment om werk te maken van employee engagement.”