Wat nu met uw bedrijfsevent
image/svg+xml

COVID-19: Wat nu met uw bedrijfsevent?

By:

COVID-19: Wat nu met uw bedrijfsevent? De huidige coronacrisis heeft een zware impact op het leven en het werd stilaan duidelijk dat de Corona outbreak een gigantische impact zou hebben op alles wat met events te maken heeft. Eerder werden massa-events zoals muziekfestivals afgelast wegens de veiligheidsredenen. Ook voor kleinere event zal deze beslissing belangrijk zijn om te volgen.    

Door deze maatregelen zijn we -net als vele andere organisatoren- genoodzaakt om onze volledige planning te herschikken. Met als gevolg dat we onze events (Hercules Trophy, Pink Ladies Games en Employee Engagement Awards) verplaatst hebben naar september.

Bent u ervan overtuigd dat we zo snel mogelijk naar een -weliswaar veilige- relance moeten kunnen gaan? Rekent u hierbij ook op events waar mensen elkaar terug kunnen ontmoeten? Gelijk heeft u, want daar hebben ze meer dan ooit nood aan. Maar de vraag luidt nu: hoe dit te doen en wat is wel of niet mogelijk?

Een sluitend antwoord heeft niemand momenteel. Maar wat we wél zien, is dat steeds meer evenementen herpland worden naar het najaar. We helpen we u graag om ook voor uw medewerkers een passende bijeenkomst te organiseren, gaande van een kick-off, sportdag of gewoon een gezellig samenzijn met lekker eten en drinken. Over de locatie hoeft u zich alvast geen zorgen te maken: die hebben wij voorhanden. Die is outdoor, veilig en biedt voldoende afstand tussen uw publiek. We verklaren ons nader:

Nood aan een locatie in september?

Het ziet ernaar uit dat september een drukke eventmaand wordt, met als gevolg volgeboekte locaties. In de periode tussen 14 en 30 september hebben we de ruimte én infrastructuur voor u om extra events te organiseren: namelijk de wondermooie Hercules Village in Mechelen of Leuven.

Sinds enkele jaren organiseert Herculean Alliance ook engagement projecten op maat, zoals familiedagen, teambuildings, company days, bedrijfsuitjes, city games, kwartaalmeetings… waar we er de Herculeaanse gamification saus aan toevoegen om uw boodschappen beter te laten resoneren. Ons online platform zorgt voor een vlekkeloze communicatie en meer engagement op voorhand. We organiseren in co-creatie, bijvoorbeeld met uw sociaal comité, of kunnen u zelfs helemaal ontzorgen.

Zag u uw bedrijfsevent dit jaar al in het water vallen wegens de Coronamaatregelen en krabt u u nu in het haar omdat u plots vaststelt dat quasi alle locaties bezet zijn? Aarzel niet om ons te contacteren en we bekijken vrijblijvend hoe we u kunnen helpen.