Corona impact op events
image/svg+xml
Herculean Alliance

Impact COVID-19 op Herculeaanse events

By:

Wat is de impact van COVID-19 op de Herculeaanse events? In de afgelopen maand werd stilaan duidelijk dat de Corona outbreak een gigantische impact zou hebben op alles wat met events te maken heeft. Vorige week luidde het verdict dat massa-events zoals de grote muziekfestivals niet kunnen doorgaan t.e.m. 31 augustus in België. 

Zoals we eerder vertelden, heeft ons team de situatie nauwgezet gevolgd. Om vervolgens met voortschrijdend inzicht ten laatste op 30 april een beslissing te kunnen nemen i.v.m. het al dan niet te laten doorgaan of verschuiven van onze events.

Het bleef nog afwachten tot de Nationale Veiligheidsraad van 24 april om meer details te weten te komen m.b.t. alle andere evenementen. Aangezien er geen duidelijke richtlijnen werden uitgevaardigd, hebben we zelf beslist om alle publieke Herculeaanse events in juni te verplaatsen naar september.

De geplande edities van Hercules Trophy Mechelen, Pink Ladies Games en de Employee Engagement Awards kunnen daarom niet doorgaan op hun oorspronkelijke data en verhuizen naar september 2020. Ontdek hieronder wat de nieuwe data betekenen voor elk afzonderlijk event.

Employee Engagement Awards: uitreiking op 17 september. Case indienen kan nu.

De Employee Engagement Awards met 12 experten en Conny Vandendriessche als voorzitster, verhuizen naar donderdag 17 september.

Dit geeft kandidaat-bedrijven meteen meer tijd om hun case voor te bereiden. Heeft u zelf een boeiend verhaal te vertellen over het engagement in uw organisatie? Dien dan uw case in. Misschien geeft het Coronagebeuren uw verhaal wel een extra dimensie.

Bent u er graag bij op de uitreiking van de Employee Engagement Awards? Dan kan u hier uw ticket boeken.

Hercules Trophy Mechelen naar 18 & 19 september. VOKA Hercules Trophy Leuven zoals gepland.

Laat ons dit alvast duidelijk stellen: Het is niet de bedoeling om dit jaar over te slaan! We doen er alles aan om ook in deze barre tijden de Herculeaanse spirit levend te houden.

In het geval van de Leuvense editie van VOKA Hercules Trophy verandert er voorlopig niets. Behalve dan dat de Leuvense teams misschien vergezeld worden door enthousiaste teams uit het Mechelse. Maar het partnership met VOKA KvKh Vlaams-Brabant, het concept, de datum (26 september) en de locatie blijven tot nader order ongewijzigd.

Hercules Trophy Leuven 2020

De voorziene Mechelse edities in juni daarentegen verschuiven wel in de planning. Het weekend van 26, 27 en 28 juni wordt vervangen door vrijdag 18 en zaterdag 19 september. Beide edities gaan eveneens door in De Nekker.

Alle ingeschreven bedrijven worden hiervan op de hoogte gebracht en kunnen doorgeven welke nieuwe datum hun voorkeur geniet.

Schreef u oorspronkelijk in voor zondag 28 juni? Momenteel voorzien we behoudens tegenbericht geen zondageditie in september. We overleggen samen met uw Hercules contactpersoon welke andere opties mogelijk zijn.

Was uw bedrijf nog niet ingeschreven en voelt u de nood om na de zomer de relance op een unieke -maar verantwoorde- manier te vieren. Inschrijven kan vanaf nu opnieuw voor:

Daarnaast hebben we nog een optie achter de hand voor een extra editie in het Leuvense op vrijdag 25 september.

Pink Ladies Games Leuven sluiten aan bij de Pink Ladies Games Mechelen op 20 september.

Pink Ladies Games, ons CSR project in samenwerking met Think Pink, ontspringen evenmin aan de dans.

Pink Ladies Games Leuven 2020

Zo zullen we Pink Ladies Games Mechelen en Leuven combineren op zondag 20 september, in Mechelen, De Nekker. We verwachten er honderden dames van alle leeftijden en achtergronden die hun krachten verenigen tegen borstkanker en Corona tegelijk. We hopen bovendien ook dit jaar weer tal van dames uit onder andere de zorg- en onderwijssector mogen verwelkomen. Want als er nu twee beroepsgroepen zijn die het vooruitzicht op een namiddag vol fun het meest verdienen, dan zijn zij het wel!

We hopen alvast nog extra najaarsedities te kunnen aankondigen in andere steden!

Eerste hulp bij geannuleerde bedrijfsevents

Momenteel ziet het ernaar uit dat september een drukke eventmaand wordt, met als gevolg volgeboekte locaties. Bent u nog op zoek naar een locatie wegens het annuleren van uw voorjaarsevents?

In de periode tussen 14 en 30 september staat de Hercules Village alvast ter beschikkking van uw kick-off, familiedag, klantevent. En dit tegen een interessante prijs.

Contacteer ons dan meteen en we bekijken vrijblijvend hoe we u kunnen helpen.

Indian Summer

De impact van COVID-19 op de Herculeaanse events is stilaan duidelijker aan het worden. Ons eigen Herculeaans relanceplan krijgt stilaan meer vorm. Niets houdt ons tegen om met veel goede moed vooruit te blikken naar betere tijden.

Wij maken ons alvast op voor een ontzettend gezellige Indian Summer en zijn hoopvol dat we deze planning kunnen behouden.