Employee Engagement Awards
image/svg+xml
Aura

Jury van experten bekend voor Employee Engagement Awards

By:

Jury van experten aangekondigd voor Employee Engagement Awards. De Employee Engagement Awards krijgen vorm. Een diverse groep van 12 experten werd vorige week aan elkaar voorgesteld -via videocall weliswaar. Samen zullen ze de cases beoordelen die bedrijven inzenden om de Employee Engagement Awards te winnen. Ze gaan ook inzichten rond engagement delen met de HR community.

Diversiteit troef.

Vrouwelijk ondernemersicoon Conny Vandendriessche werd recent al aangekondigd als voorzitster. Hieronder alvast de namen van de andere juryleden. Klik hier voor meer details per jurylid.

Inge Van Belle, co-founder Herculean Alliance, en Klaus Lommatzsch, founding partner Duval Union, zullen de jury faciliteren.

Either you win, or you learn.

Bij de Employee Engagement Awards gaat het over het winnen van een prijs en is er sprake van een competitie element. Maar het gaat over veel meer:

  • We lanceerden een gratis employee engagement index die bedrijven ook intern kunnen gebruiken. Vul je alvast de enquête even in? Het interactieve dashboard maakt het veel interessanter dan een typische enquête. Wil je zo’n dashboard voor jouw bedrijf? Met 1 click ben je vertrokken. Je bespaart een pak tijd en geld.
  • Het doel is uiteindelijk om inzichten te verzamelen en te delen. Via Social Seeder kan men ook ambassadeur worden en als eerste die inzichten krijgen.
  • Het Awards event zelf wordt anders dan een typisch awards event. Omwille van de COVID-19 maatregelen, kunnen we nog geen definitief uitsluitsel geven over de streefdatum van 25 juni. Indien het evenement niet kan doorgaan eind juni, dan wordt het over de zomer getild naar het najaar. We hopen hierover op korte termijn te kunnen communiceren. We dromen alvast van een event dat samenvalt met de relance van de economie…

De jury beraadt zich in de komende dagen over de specifieke manier van werken voor deze editie. Over de criteria, categorieën en de format van indienen. We houden u alvast hier op de hoogte. Wilt u zich nu al kandidaat stellen? Dat kan hier.