Winnaars van de coolest company page
image/svg+xml
Herculean Alliance

Winnaars van de coolest company page

By:

Winnaars van de coolest company pages zijn bekend. In februari kregen alle contactpersonen van de deelnemende bedrijf een simpel emailtje met de eerste opdracht: zorg voor een flashy company page en al je teams krijgen 1 extra punt! De mooiste pages krijgen bovendien een award on stage. Het is bovendien nog eens een leuke opsteker voor Employer Branding!

Sommige contactpersonen deden niets, anderen waren wakker en beseften dat elk punt het verschil maakt op de Hercules Trophy. De koppen zijn bij elkaar gestoken en na een afzondering van talloze uren zijn de stemmen geteld. De coolest company pages zijn gekozen.

Slechts 9 teams van de 400 kregen extra punten!?

Oeioeioei. Die teams doen dus een heeeeel goede zaak en de rest moet asap in gang schieten! Jullie weten dat de volgende challenge al gelanceerd is? Neen? Tegen eind maart een volledig ingevulde Teampage is 1 extra punt voor dat team!

De eerste winnaar is…

Buroproject!

Winnaars coolest company page

Buroproject is specialist in design van bureau’s en werkomgevingen. Iets wat belangrijk is om employee engagement hoog te houden.
Een gedachte die ons charmeerde 😉
Voor het 3de jaar op rij zullen ze komen strijden op de Hercules Trophy. 4 teams komen Buroproject vertegenwoordigen.

Bezoek hun company pagina

De tweede winnaar is…

Lindemans!

Winnaars coolest company page

Ik moet u waarschijnlijk niet meer vertellen wat het bedrijf doet. Lindemans is één van de oudste brouwerijen van ons land. Ze brouwen naast bier ook gin en wijn. Als je graag musea bezoekt: de brouwerij is voor het publiek opengesteld. Sinds 2017 zijn ze vaste deelnemers van de Hercules Trophy. Dit jaar zullen 3 teams de brouwerij vertegenwoordigen. Het enthousiasme druipt van hun companyfoto, we konden niet anders dan zo een enthousiasme deelnemer als winnaar kiezen.

Bezoek hun company pagina

De derde winnaar is…

Remeha!

Winnaars coolest company page

De 3de winnaar is ook meteen onze trouwste van de 3. Remeha is sinds 2015 een vaste waarde op de Hercules Trophy.
Dit jaar nemen ze voor de 6de keer op rij deel met 1 team. Remeha zorgt met haar warmteketels dat uw huis lekker warm is in de winter. Toeval of niet, de teampage van Remeha straalt warmte uit. Ze zijn dus onze 3de winnaar!

Bezoek hun company pagina.

Verdien punten tegen eind maart

Zoals een bedrijf haar eigen pagina heeft, heeft een team dat ook. Beide verzorgen is een mooi uithangbord voor je bedrijf, toch?

Daarom de volgende challenge voor je team page:

  • Voeg een teamfoto toe (7 mensen tegen een witte muur is NIET cool, fotoshoppen wel) en geef elke speler ook een profielfoto
  • Voeg jouw teamsong toe. We zijn benieuwd hoeveel “Eye of the Tigers” of “The A-Teams” we dit jaar gaan zien 🙂
  • Kies een coole teamnaam. Dat dwingt respect af.
  • Voeg een slogan toe. Ja dat mag er wat over zijn.
  • Beschrijf jouw team. Dat schrikt de concurrentie af.

Een duidelijke company page en een duidelijke teampage, is er nog een betere uitstraling mogelijk? Let’s go for it! The games have begun…

Voel je dat er nog wat weinig engagement is binnen je team? Doen dan onze gratis engagement test 😉 Hercules Trophy is de coolest corporate team challenge. Come as a company, leave as a team. Het is een onderdeel van Arena, één van de domeinen van Herculean Alliance, employee engagement specialists.