Voka Hercules Trophy 2020
image/svg+xml
Arena

VOKA Hercules Trophy Leuven 2020 gelanceerd

By:

VOKA Hercules Trophy Leuven gelanceerd. Na een 2 succesvolle edities van de Hercules Trophy Vlaams-Brabant, strijken we ook dit jaar neer in Leuven! Op zaterdag 26 september 2020 zal het Provinciedomein in Kessel-Lo omgedoopt worden in een battlefield voor enthousiaste teams die (veel) zin hebben in een ongeziene teambuilding met dito feestje. In samenwerking met VOKA willen we zorgen dat ook deze editie nog lang blijft nazinderen.

Hercules Trophy is het perfecte evenement om aan je team te werken en je bedrijfskleuren te verdedigen. Dit in onvervalste festivalsfeer, met veel ijsbrekers en fun. Een toffe teamgenoot zijn is trouwens zowat de enige vereiste om mee te doen. Sportief zijn is absoluut niet nodig om van de Hercules Trophy een geslaagde dag te maken.

Een teambuilding met bedrijven uit de regio is bovendien de ideale manier om te connecteren met bedrijven uit de buurt en om te laten zien dat jouw bedrijf een topwerkgever is. Wil je je medewerkers echt in de watten leggen? Dan is de Business Class formule misschien iets voor jou. Verkies je een maximale beleving voor een minimaal budget? Dankzij de Economy formule kun je je team(s) aan een zacht prijsje inschrijven. Ontdek alle formules en prijzen hier.

VOKA Hercules Trophy Leuven gelanceerd

Het evenement wordt meer en meer gedragen door VOKA-leden en het is ook die weg die we willen inslaan in 2020.
Uiteraard is het aan niet-VOKA leden zijn om te laten zien dat ze nog straffer zijn… Wie wordt het strafste team en volgt SALESWISE op als winnaar van de Hercules Trophy 2019? We zijn benieuwd!

Inschrijven kan via www.herculestrophy.com

https://www.facebook.com/herculestrophyfans/videos/vl.133458113977414/2488779838003667/?type=1