sponsor de pink ladies games
image/svg+xml
Arena

Word partner van de Pink Ladies Games 2020

By:

We zoeken CSR partners voor de Pink Ladies Games 2020. Herculean Alliance en Think Pink gaan op zoek naar 6 battle partners. Zet uw bedrijf in op CSR (Corporate Social Responsibility), op borstkanker, op inclusie en wil je duizenden actieve dames bereiken? Dan zijn de Pink Ladies Games iets voor u.

De Pink Ladies Games zijn op enkele jaren tijd een vaste waarde geworden: For Active Women who Care. Meer dan 30.000 dames namen al deel in tientallen steden. Zelfs tot in Dubai.

Ook in 2020 geven we er een stevige lap op in nauwe samenwerking met Think Pink. Mechelen en Leuven werden al aangekondigd en er komen nog 3 steden bij in de volgende maanden.

We zoeken CSR partners voor de Pink Ladies Games 2020

Wij zoeken partners

Pink Ladies Games is een CSR concept van Herculean Alliance. Elk jaar gaan we op zoek naar partners/sponsors die hun identiteit willen verbinden met één van de 6 battles. Verschillende merken werkten al met succes met ons samen: C&A, Stihl en Suzuki deden het al met succes in het verleden. 50% van de sponsoring gaat integraal naar Think Pink en de andere 50% dient om uw brand te activeren naar duizenden actieve ladies who care. Win-win dus.

Zijn we gewoon op zoek naar geld? Dat zou te gemakkelijk zijn. We willen u helpen om engagement van uw medewerkers te verhogen DANKZIJ Pink Ladies Games. We geven u een platform waar uw werknemers zich kunnen achter zetten om allerhande initiatieven te nemen om zo Pink Ladies Games en Think Pink te ondersteunen.

Pink Ladies Games: for active women who care.

Gewoon meedoen met teams?

Wil je met je bedrijf eerst eens aan den lijve ondervinden wat de kracht van Pink Ladies Games is, of wil je je sponsoring combineren met teams van werknemers? Sterk bezig!

We zoeken CSR partners voor de Pink Ladies Games 2020

CSR helpt om employee engagement te verhogen

Wist je dat Herculean Alliance specialist is in employee engagement? Wist je dat CSR een bijzonder effectief middel is om engagement binnen uw bedrijf te verhogen? Je kan onze gratis en anonieme test hier invullen en vergelijken met de algemene resultaten. We hebben zelfs een heuse CSR index erin verwerkt.

Heb je dus hulp nodig om je bedrijf en je werknemers te connecteren met Think Pink en de Pink Ladies Games – door de games te sponsoren, mee te doen met teams of door vrijwilliger te zijn bijvoorbeeld – contact us!