image/svg+xml
Arena

Pink Ladies Games are back!

By:

Dames, neem die agenda’s maar uit jullie handtas want de Pink Ladies Games komen er opnieuw aan!

2020 staat nu al garant voor nieuwe battles, nog meer zomerse vibes en nog meer fund raising. Dit jaar mag je je verwachten aan maar liefst 5 verschillende edities in 5 Vlaamse steden, waarvan de eerste twee nu al bekend zijn. Mechelen & Leuven, here we come!

Write it down with a pink pencil:

Net als de voorbije jaren, zullen ze respectievelijk doorgaan aan het Nekkerstrand in (De Nekker) Mechelen en in het Provinciedomein Kessel-lo (Leuven). Allebei ideale locaties om de zomer in te zetten -en af te sluiten- samen met je familie, collega’s en/of vriendinnen.

Wat zijn de Pink Ladies Games?

Pink Ladies Games, dat is uiteraard roos, rozer, roost. Maar het is ook veel meer dan dat! Maak je op voor een geweldige dag waarin fun en competitie samenkomen, terwijl je tegelijk ook Think Pink steunt.
Honderden teams van 4 of 5 vrouwen nemen het tegen elkaar op in 6 verschillende battles.

De Pink Ladies Games zijn trouwens niet alleen het perfecte bewijs dat vrouwelijk geweld veel meer in haar mars heeft dan Jeff Hoeyberghs durft toe te geven, maar ook de ideale gelegenheid om er eens op uit te trekken met de vriendinnen, collega’s of de familie en samen helemaal los te gaan!

Klinkt te mooi om waar te zijn, nee? We zetten alles nog eens op een rijtje:

  • je geniet samen met je vriendinnen van een onvergetelijke dag, boordevol fun en ronduit hilarische momenten #GirlsJustWannaHaveFun
  • je bewijst zo dat vrouwen voor niemand onder hoeven te doen #WomenEmpowerment
  • je zamelt tegelijkertijd geld in voor Think Pink en helpt zo borstkanker uit de wereld te krijgen #KaChing
Pink Ladies Games are back

Iets voor mij?

Je hoeft maar aan twee vereisten te voldoen om deel te kunnen nemen. Het zijn de Pink Ladies Games, dus helaas heren: jullie zijn er niet bij. Maar jullie zijn wel van harte welkom om te komen supporteren! En voor alle dames geldt: minstens 16 jaar oud? Dan zien we je heel graag als rasechte Pink Lady verschijnen in Mechelen, Leuven of één van de drie andere steden in 2020!

Bodyshaming: zoooo 2019!

De unieke Pink Ladies Games vibe is het resultaat van duizendenactive women who care‘, ongeacht hun leeftijd, socio-culturele achtergrond of BMI. Het is met andere woorden, allesbehalve een super sportieve competitie die enkel voor atleten weggelegd zou zijn. De fun en het teamwerk primeert op de competitie én we zorgen steevast voor een ideale mix van battles. Zo focust de ene meer op je brains en de andere dan weer meer op hoe dapper je bent. Of je dan moet trainen voor de Pink Ladies Games? Dat mag (gerust op café).

Nu ook voor bedrijven

De voorbije jaren vonden al heel wat teams van collega’s spontaan de weg naar de Pink Ladies Games. Vanaf dit jaar gaan we bedrijven extra motiveren om mee te doen. Het kan immers perfect passen in hun CSR strategie en ze kunnen via de teampages hun bedrijf in de picture zetten en fondsenwerving enorm vergemakkelijken. We hopen dat het hele B2B network van de Herculean Alliance de Pink Ladies Games gaat ondersteunen door mee te doen met teams!

Meer info & inschrijven

Alle info vind je op www.pinkladiesgames.be. Inschrijven voor de edities in Mechelen en Leuven kan trouwens nu al! Op de andere drie steden is het nog even wachten, maar wees gerust: je bent de eerste die ervan hoort.