Game on! Verdien nu de eerste punten voor jouw Hercules Trophy.
image/svg+xml
Arena

Verdien nu de eerste punten voor jouw Hercules Trophy

By:

Game on! Verdien nu de eerste punten voor jouw Hercules Trophy. De Hercules Trophy staat bekend voor een voortraject waarbij iedereen al punten kan verdienen en zo zeer gemotiveerd aan de start verschijnt.

Uw eerste uitdaging start…VANDAAG

Hercules Trophy, dat is teambuilding, networking en stevig feesten. Om te netwerken, moet jouw Employer Brand er geweldig uitzien. Daar gaat de eerste challenge over!

Staat je Employer Branding er goed voor? Zijn jullie een stichtend voorbeeld voor alle andere bedrijven? Ja? Daar twijfelen we niet aan! Hoog tijd om dat wereldkundig te maken, zo dachten we.

In it to win it?

De checklist:

Verdien nu de eerste punten voor jouw Hercules Trophy! Om de bonuspunten te verdienen en aanspraak te maken op eeuwige roem, hoef je alleen je kapiteins toe te voegen aan je teams en ervoor te zorgen dat je bedrijfspagina op punt staat vóór 2 maart. Hieronder lijsten we alles even voor je op.

  • Voeg je kapiteins toe aan al je ingeschreven teams (die kunnen daarna nog veranderen, no worries).
  • Upload je logo en een leuke banner op je bedrijfspagina.
  • Voeg er ook een link naar je website aan toe.
  • Verduidelijk de purpose en de values van jouw organisatie.
  • Ondersteun je, net als Herculean Alliance, de Sustainable Development Goals? Dan mogen die absoluut niet ontbreken op je bedrijfspagina.
  • En als je beschikt over een passende video van je organisatie: nog beter!

Elk deelnemend bedrijf verdient alvast één extra punt voor al haar teams als aan alle voorwaarden voldaan is én maakt kans om gelauwerd te worden tijdens de Award Ceremony op de Hercules Trophy.

Als je weet dat het verschil tussen de eerste en de tweede in de eindranking vaak slechts 1 punt, dan weet je hoe belangrijk ieder punt is!

Niets om je zorgen over te maken: een makkelijkere wedstrijd kun je je niet bedenken. Want zoals we bovenaan al vaststelden, is jouw Employer Branding dik oké!

Beetje hulp nodig?

Zo ga je van start: surf naar www.herculestrophy.com en log in met je account als contactpersoon. Indien nodig, kan je in de loginsectie ook je paswoord resetten (zonder dat je daarvoor je vorige paswoord nog hoeft te kennen).

Eens ingelogd klik je op: My account > My company > Edit.
Binnen de tabbladen ‘About us’ en ‘Culture’ kun je alles wat hierboven beschreven staat, aanpassen.

Wanneer mag ik mijn prijs in ontvangst nemen?

Dat is de Herculeaanse spirit! Op maandag 2 maart kiest onze objectieve vakjury, aangelengd met ’s werelds meest geëngageerde stagiairs, de mooiste bedrijfspagina uit en maken we het resultaat bekend.

De winnaar krijgt zijn trofee fysiek in ontvangst tijdens de Award Ceremony van de Hercules Trophy en uiteraard zetten we zijn bedrijfspagina nog eens goed in de spotlight op onze Facebook- en LinkedIn pagina’s.

Bedrijfspagina: good to know

Wist je dat je onder het tabblad Teams’ steeds kunt zien hoe jouw teams het stellen tijdens de voorbereidingen? En dat je onder het tabblad ‘People’ een .csv template kunt downloaden en weer uploaden om zo in één keer al je werknemers op te laden in het platform? The more you know!

Nog een stap verder naar eeuwige roem?

Sowieso overtuigd van je kandidatuur? Dan is het misschien ook een goed idee om jouw bedrijf kosteloos in te schrijven voor de Employee Engagement Awards. Elk bedrijf kan er aan deelnemen, ongeacht de grootte of het niveau van betrokkenheid. We zijn vooral op zoek naar authentieke verhalen vanuit de buik van de organisatie, waarin commitment en progressie aantoonbaar zijn. Hier ontdek je er meer over.