To Walk Again en Herculean Alliance slaan de handen in elkaar
image/svg+xml
Arena

To Walk Again en Herculean Alliance slaan de handen in elkaar

By:

To Walk Again en Herculean Alliance slaan de handen in elkaar voor 2 nieuwe initiatieven, de Bloesemrun en Bloesemwalk. Beide events gaan door op 19 april 2020. Het gaat over een unieke halve marathon en een wandelmarathon. De marathons kregen respectievelijk de benaming ‘De BLOESEMRUN’ en ‘De BLOESEMWALK’, omdat ze georganiseerd in de Haspengouwse fruitstreek.

Marc Herremans
Stichter Marc Herremans

TO WALK AGAIN & Herculean Alliance

To Walk Again is de organisatie van een van de bekendste Belgische triatleten, Marc Herremans. Een van de doelstellingen van To Walk Again is om het welzijn te versterken van mensen met een fysieke beperking door het aanbieden van laagdrempelige activiteiten.

Als het gaat over de combinatie van een goed doel, welzijn, inclusie en sportevenement, dan kan je op Herculean Alliance rekenen! Samen met TO WALK AGAIN gingen we aan het werk om een mooi verhaal te starten met net dat tikkeltje Herculeaanse DNA extra. Een van onze 4 pijlers is immers Arena, waarbij formats worden gecreëerd om een tribe te bouwen.

Waarom deelnemen aan de Bloesemrun/walk?

Als deelnemer geniet je van het prachtige decor doorheen de adembenemende natuur. Het brengt je uiteraard ook dichter bij je teamgenoten. Iedereen kiest op welk niveau er word deelgenomen en waar de limiet ligt.

Ten voordele van?

De opbrengsten gaan naar de verschillende projecten van To Walk Again: 1. Diverse lopende onderzoeken naar het herstellen van de stapfunctie voor revaliderende mensen. De ontwikkelingen rond staprobotica worden nauwgezet gevolgd en ondersteund.
2. Vervolgens organiseert To Walk Again sportkampen en -vakanties specifiek ontworpen voor mensen met een fysieke beperking.

Zelf deelnemen op 19 april?

Inschrijven doe je op de website:

Bloesemrun 2020
Bloesemwalk 2020

De Bloesemrun en Bloesemwalk zijn een co-creatie van To Walk Again en Herculean Alliance. Ze gaan door op 19 april in Haspengouwen, ten voordele van mensen met een fysieke beperking .

To Walk Again en Herculean Alliance slaan de handen in elkaar