De coolste job op de planeet: Hercules Marshall
image/svg+xml
Arena

De coolste job op de planeet: Hercules Marshall

By:

De coolste job op de planeet: Hercules Marshall. Zoals elk jaar gaat Hercules Trophy op zoek naar een 24-tal straffe vrijwilligers die op 26, 27 en 28 juni een sleutelrol zullen spelen in de succesvolle organisatie van de beruchte Hercules Trophy’s.

In februari verwachten we de kandidaten die we screenen om tegen eind maart de kandidaten voor het Marshall team te kennen. Uiteraard gaat het steeds over een gezond mix van anciens en frisse krachten.

De coolste job op de planeet: Hercules Marshall

Hoe stel je je kandidaat? Door naar ons crewplatform te surfen en daar de instructies te volgen.

We zijn op zoek naar natuurlijke leiders. Marshalls worden op voorhand betrokken om de ins en outs van hun uitdaging te kennen en kunnen zelf hun team van vrijwilligers samenstellen, eventueel geholpen door ons.

Ze moeten zich dus een aantal keer kunnen vrijmaken om in De Vleeshalle samen te komen om de challenges te bespreken. Ze kennen de regels, zijn de gastheer/gastvrouw voor een challenge en sturen de andere vrijwilligers aan. Ze verzamelen de scores die verwerkt worden door de referee. Ze zorgen voor een veilig verloop van de hele activiteit en draaien ook mee in het algemeen entertainment van de eigen challenge en de hele Hercules Trophy. Ze ZIJN Hercules Trophy.

The Coolest Corporate Team Challenge!

We verwachten dus mensen die:

  1. Graag lachen, entertainen en meefeesten.
  2. Leiderschap kunnen nemen.
  3. Klaar en duidelijk regels kunnen uitleggen.
  4. Zich aan de Hercules timing kunnen houden.
  5. Een heel team van vrijwilligers kunnen begeesteren
  6. Liefst 3 dagen kunnen doorgaan en dus tegen een stootje kunnen. Het is geen Kamp Waes, maar onderschat het niet. Marshalls kunnen ook blijven slapen in het hotel van het domein.

Sportief zijn is dus zeker geen must. Al meegewerkt hebben of meegedaan hebben als klant is sowieso een pluspunt. We laten elk jaar verschillende rookies toe die heel snel ondergedompeld worden in ons unieke DNA.